Β.Πούτιν: "Ρωσική αγορά, οριστικά τέλος, για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα ακόμα και αν τελειώσει το εμπάργκο"

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Κλείνει την πόρτα οριστικά και για πάντα στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα η Ρωσία, αφού πλέον η ρωσική αγορά θα εφοδιάζεται από αγορές κρατών που δεν συμμετείχαν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, έστω και αν το εμπάργκο κάποια στιγμή τελειώσει.


Αυτό είναι το συμπέρασμα των όσων ανέφερε σε συνέντευξή του π  Ρώσος πρόεδρο Β.Πούτιν "Δύσκολα θα επιστρέψουν οι εταιρείες, που θα βρεθούν εκτός ρωσικής αγοράς. Η Δύση θα έπρεπε να βλέπει ένα βήμα μπροστά. Κακώς πίστεψαν ότι δεν θα αντιδράσουμε στην «εξ επαφής» δολοφονία πολιτών στην ΝΑ Ουκρανία, η «κρατική δομή» της οποίας πρέπει να συζητηθεί για να υπάρξει λύση".

"Οι εταιρείες τους θα είναι δύσκολο να επιστρέψουν στη ρωσική αγορά. Αντιλαβάνομαι ότι οι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες είναι απογοητευμένοι από τις αποφάσεις των πολιτικών τους για τη Ρωσία, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά", παρατήρησε ο Β.Πούτιν, σημειώνοντας ότι η Μόσχα διευρύνει πλέον τις συνεργασίες της με ποικίλους παραγωγούς από διάφορες χώρες του εξωτερικού πέραν ΕΕ και ΗΠΑ προκειμένου να μην εξαρτάται από την ΕΕ σε οτι αφορά τα αγροτογεωργικά προϊόντα.
Στην βαρυσήμαντη συνέντευξή του, που θα μεταδοθεί αργότερα σήμερα από τη ρωσική τηλεόραση, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επικρίνει τις δυτικές ηγεσίες ότι θα έπρεπε να αναλογιστούν τις συνέπειες της πολιτικής τους και της επιρροής τους στην Ουκρανία και ότι κακώς υποτίμησαν τις αντιδράσεις της Ρωσίας στην εξολόθρευση ρωσόφωνων πολιτών στη ΝΑ Ουκρανία.

"Έπρεπε να υπολογίσουν την αντίδραση της Ρωσίας. Έπρεπε να έχουν υπ' όψη τους ότι η Ρωσία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη όταν πυροβολούν ανθρώπους σχεδόν εξ επαφής", είπε ο Ρώσος ηγέτης επιτιθέμενος στις δυτικές ηγεσίες και υπονοώντας την εύλογη ανεπάρκειά τους:

"Η σχετική αντίδραση ήταν φυσικά αναπόφευκτη, διότι εκεί ζουν και συγγενείς και φίλοι και όλα είναι τόσο αλληλοσυνδεδεμένα, ώστε εκείνου, που σχεδιάζουν στη Δύση ή σε άλλες χώρες, πρέπει έστω ένα βήμα μπροστά να μετρούν τις συνέπειες όσων κάνουν. Τώρα είναι πλέον αργά για τις ευρωπαϊκές εταιρείες. Δύσκολα θα απιστρέψουν στην ρωσική αγορά. Αντιλαβάνομαι ότι οι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες είναι απογοητευμένοι από τις αποφάσεις των πολιτικών τους για τη Ρωσία, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά".

Σχόλια

  1. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ ΜΑΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΝ΄ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΗ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩΣΕ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
    Μεγαλοαγρότης : Ένα νέο είδος που εμφανίζεται μόνο στην Ελλάδα, κυρίως στα καφενεία του χωριού προεκλογικά.
    Τον έμαθαν,αυτόν τον μπαγλαμά δήθεν μεγαλοαγρότη, (βλαχοκυριλέ, βλαχοτρέντι, κλαρινογαμπρό, τσοπανοτραβόλτα, τραχανοπλαγιερό, τσοπανοκαμπόη), να ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα...
    Τον έμαθαν να περνιέται για ανώτερος, να απαιτεί νίκη εδώ και τώρα, να διαπλέκεται με το "τρισάθλιο πολιτικό" σύστημα για να κλέβουν και οι δυό ήσυχα και με ασφάλεια. Κι αν τύχει και δεν την πάρει, ουαί και αλοίμονο στους πολιτικάντηδες που τον τάιζαν τόσα χρόνια για να πετάει την παραγωγή του στις χωματερές, και να εκτοξεύει την λάσπη από τα κουραδοχωραφά του μια από δω και μια από κει.
    Το πολύ κολλητιλίκι με τους μαυρογιαλούρους τον πείραξε στο μυαλό τώρα που οι κολλητοί του την έχουν κάνει με ελαφριά πηδηματάκια.
    Όλη η ψυχασθένεια που διακρίνει τον Έλληνα αποτυπώνεται περίλαμπρα σε μια φιγούρα ανυπόφορη ηλιθιότητας. Φθονερός, Κοντόφθαλμος, Συμφεροντολόγος, και κακομοίρης ο αρχοντόβλαχος του χωριού.
    Πώς να δεις ρε μπαγλαμά, άσπρη μέρα, όταν δεν βλέπεις την τύφλα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.