Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... Υπέρ των νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας τάχθηκε ο Α.Σαμαράς...

Θέλει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ακόμα και στρατιωτική δράση, αλλά ... φοβάται τις αντιδράσεις της Ρωσίας!
 Αυτό είναι το συμπέρασμα από την θέση που έλαβε ο πρωυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για πιθανές νέες κυρώσεις στην Ρωσία.


Συγκεκριμένα προσερχόμενος σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες δήλωσε ότι «Σχετικά με την αναταραχή στην Ουκρανία θα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και προσεκτικοί»,

Με την λέξη "αποφασιστικοί" ήδη έλαβε θέση υπέρ των κυρώσεων υιοθετώντας την άποψη των Ουκρανών νεοναζιστών που έχουν ερημώσει ολόκληρες περιοχές στην Ανατολική Ουκρανία, πλέον Νέα Ρωσία.

Πολύ γρήγορα ξέχασε την ιδιαίτερη μεταχείριση που του επιφύλαξε ο Ρώσος - τότε πρωθυπουργός - Β.Πούτιν όταν πέρα από κάθε πρωτόκολλο τον υποδέχθηκε στο Κρεμλίνο τον Φεβρουάριο του 2013, αν και ήταν απλός αρχηγός κόμματος.

Το οτι έχει καταστρέψει χιλιάδες Ελληνες αγρότες δεν του λέει τίποτα. Ούτε του λέει τίποτα ότι η ελληνική αεράμυνα διαλύεται καθημερινά λόγω έλλειψης ανταλλακτικών στα αντιαεροπορικά Tor-M1, OSA AKM, S-300PMU1. Τα ZUBR που πρροβλέπεται να είναι ετοιμοπόλεμα στην Δύναμη "Δ" είναι δεμένα και εκτός λειτουργίας.

Το ότι η Φινλανδία που ιστορικά έχει αντιπαλότητα με την Ρωσία δεν έλαβε μέρος στις κυρώσεις τον αφήνει απίσης αδιάφορα.

Βέβαια, ως συντηρητικός μεγαλοαστός, φοβάται. Δεν μπορεί ούτε αυτο να κάνει καλά: Να αποφύγει τα κρατήσει μια "πισινή". Τι θα πει "προσεκτικοί"; Εδώ ο Β.Πούτιν απείλησε ευθέως με χρήση πυρηνικών.

Πολύ φοβούμαστε ότι δεν εχει ιδέα που έμπλεξε την χώρα ο Α.Σαμαράς...


Σάμπως θα είναι πρωθυπουργός όταν θα έρθει η καταστροφή;

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.