Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ !! θέμα ωρών ή λίγων ημερών να πέσει η Μαριούπολη και Οδησσό video

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ
Οι Ρώσοι προελαύνουν και οι ΗΠΑ μιλάνε για "κυρώσεις": Η κατάρρευση της αποτρεπτικής αξιοπιστίας της Ουάσιγκτον
Οι ρωσικές ή ρωσόφωνες (μικρή σημασία έχει πλέον) τεθωρακισμένες φάλαγγες προελαύνουν προς την Οδησσό, η Μαριούπολη είναι θέμα ωρών ή λίγων ημερών να πέσει και οι ΗΠΑ, φυσικά, σφυρίζουν αδιάφορα και κάτι ψελλίζουν για ...
"κυρώσεις" οριοθετώντας τις σημερινές πραγματικές δυνατότητες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και του ΝΑΤΟ γενικότερα στην "αυλή της Ρωσίας".

«Διαθέτουμε τα μέσα και τις κυρώσεις τις οποίες μπορούμε ασφαλώς να επιλέξουμε να εφαρμόσουμε» είπε η εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι, η οποία υπογράμμισε ότι η Ουάσιγκτον «δεν αποκλείει καμία επιλογή» σχετικά με μια ενδεχόμενη στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ προς το Κίεβο.

Η ίδια υποστήριξε ότι η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Ρωσία είναι «το πιο αποτελεσματικό μέσο, το καλύτερο μέσο». Τι άλλο να πει για να ομολογήσει ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, από την στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν έχουν καμία διάθεση για να πολεμήσουν;

«Παρακολουθούμε, όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες, αλλά σίγουρα εδώ και εβδομάδες ή ακόμα και μήνες, την κλιμάκωση της επιθετικότητας των Ρώσων έναντι της Ουκρανία. οΙ ΗΠΑ διαθέτουν «τα διπλωματικά μέσα. Δεν θεωρούμε ότι μια στρατιωτική λύση θα ήταν η κατάλληλη προσέγγιση» είπε η Τ.Ψάκι κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων και αυτό έλειπε, να έλεγε το αντίθετο.

Στο ίδιο μήκος κύματος λίγο αργότερα και ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα: «Η ρωσική παρείσφρηση που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία δε μπορεί παρά να προκαλέσει την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας».

Ωστόσο ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναληφθεί στρατιωτική δράση εναντίον της Ρωσίας λόγω των ενεργειών της στην Ουκρανία, ενώ απέφυγε να κάνει λόγο περί «εισβολής» της Ρωσίας.

Για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ όπου έφυγαν είτε ταπεινωμένες, είτε "ισόπαλες" από όλες τις εμπλοκές που είχαν μετά τον Β'ΠΠ, με εξαίρεση τους δύο πολέμους του Κόλπου, η Ανατολική Ουκρανία και γενικότερα η Ανατολική Ευρώπη σήμερα είναι μια "πολύ βαριά" υπόθεση.

Ολοι θυμούνται τι έγινε το 2008 στην Γεωργία. Συγκεκριμένα κέντρα των ΗΠΑ τους έβαλαν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο ενάντια στην Ρωσία, μήπως και εκλεγεί ο ημίτρελος Τ.Μακέϊν πρόεδρος των ΗΠΑ. Και ίσως να τα κατάφερναν αν δεν ερχόταν η οικονομική κρίση που σάρωσε τους διεφθαρμένους ρεμπουπλικάνους.

Και εν τέλει τι έγινε; Οι Ρώσοι μέσα σε 24 ώρες έφτασαν έξω από την Τιφλίδα και κατατεμάχισαν την χώρα. Και οι ΗΠΑ απλά "στήριζαν"...

Δεν έχουν ούτε τον Στρατό, ούτε τα όπλα, ούτε την πολιτική βούληση, ούτε τίποτα απ'όλα αυτά που απαιτούνται για να επιβάλλουν την θέλησή τους σε μια χώρα σκληρών και αποφασισμένων ηγετών, όπως είναι η Ρωσία ή ακόμα και σε μικρότερες  χώρες, όπως, πολύ φοβούμαστε, η Τουρκία.

Tέτοια πράγματα θέλουν αίμα, πολύ αίμα για να τα πετύχεις. Και οι ΗΠΑ δεν έχουν αρκετό αίμα να δώσουν για να πετύχουν τέτοιες νίκες. Ηταν θέμα χρόνου κάποιος ξγέτης να αντιληφθεί τα όρια των ΗΠΑ ηια να τους εκθέσει....

Και μιλάνε για "κυρώσεις" χωρίς βέβαια να λογαριάζουν την ευρωπϊκή οικονομία η οποία έχει ήδη πληγεί βαριά πό το εμπάργκο της Ρωσίας, να διαλύεται από τις αντικυρω΄σεις της Μόσχας. Μιας Ρωσίας που δεν έχει να χάει τίποτα. Λαός ο οποίος έχει μάθει να περνά δύσκολα και βρίσκεται μακριά από την υπερκαταναλωτική Δύση.

Πώς να νικήσεις τέτοιο λαό με "κυρώσεις" όταν δεν μπορείς να χύσεις άφθονο αίμα;


Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ
Οι φάλαγγες των ρωσόφωνων πάνε δυτικά: "Εχουμε διαταγές να προελάσουμε μέχρι την Οδησσό"!

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μαριούπολη βρίσκονται πλέον οι δυνάμεις των ρωσόφωνων επαναστατών, ενώ η σημαία της Νέας Ρωσίας κυματίζει ήδη στα κυβερνητικά κτίρια του Νοβοαζόφσκ, σηματοδοτώντας την κατάληψη της πόλης από τους επαναστάτες και την εκδίωξη της ουκρανικής νεοναζιστικής πολιτοφυλακής. Αλλη μία μονάδα του ουκρανικού Στρατού παρέδωσε τα όπλα στους επαναστάτες και οι περισσότεροι ενώθηκαν μαζί τους.

Την ίδια στιγμή ρωσόφωνοι και Ρώσοι στρατιώτες "που βρίσκονται σε διακοπές και αντί για τις παραλίες προτιμούν να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσόφωνων" όπως δήλωσε ο αρχηγός των επαναστατών στο Ντονέτσκ και πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ,, Αλεξάντρ Ζαχαρτσέκο σε συνέντευξή του στο ρωσικό vesti.ru, διαβεβαιώνουν τους κατοίκους των περιοχών που απελευθερώνουν ότι "Εχουν διαταγή να φτάσον μέχρι την Οδησσό"!

Kαι από την κίνηση που κάνουν οι τεθωρακισμένες φάλαγγες, δηλαδή προς νότια και νοτιοδυτικά, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν ακούγονται ως παράλογοι: Μετά την Μαριούπολη, μέχρι την Οδησσό δεν υπάρχει άλλο μεγάλο αστικό κέντρο και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι ρωσόφωνοι που περιμένουν την εκδίωξη των δυνάμεων του Κιέβου

ΟΙ Ουκρανοί φυσικά μιλάνε για "Ρωσική εισβολή" αλλά είναι μάλλον υπερβολικοί: Οσοι Ρώσοι "κάνουν τις διακοπές τους" στην Ανατολική Ουκρανία, δεν ξεπερνούν τους 500 με 1000 και είναι ελάχιστοι μπροστά στις 30-50.000 επαναστάτες που ξέρουν τι κάνουν και κυρίως ξέρουν πώς να πολεμήσουν απέναντι στους Ουκρανούς "λαγούς"

Στην περιοχή του Νοβοαζόφκσ μία μικρή φάλαγγα εκινείτο προς τα δυτικά με δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, έξι στρατιωτικά φορτηγά και έναν στρατιωτικό εκσκαφέα και οι στρατιώτες που επέβαιναν σε αυτά είχαν βρώμικα πρόσωπα και ένας εξ αυτών είχε έναν επίδεσμο στο πρόσωπό του. δείγμα του ότι είχαν δώσει μάχες

Πριν λίγη ώρα το ΝΑΤΟ έδωσε στη δημοσιότητα δορυφορικές εικόνες στις οποίες υποτίθεται ότι απεικονίζονται ρωσικά στρατεύματα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, σε ουκρανικό έδαφος, αλλά αυτά είναι "λόγια του αέρος" και μάλιστα η Μόσχα έχει καταγγείλει ως "Πλαστά" τα στοιχεία αυτά.,





Δείτε τα βίντεο

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.