Οι αγρότες πληρώνουν την αντιρωσική υστερία της Χούντας: καμία αποζημίωση λόγω ΕΝΦΙΑ!

Τέλος στην ατέρμονη συζήτηση περί των υποτιθέμενων αποζημιώσεων των αγροτών που πλήττονται από την εθνικά επιζήμια πολιτική των Σαμαροβενιζέλων έναντι της Ρωσίας, βάζει ο ΕΝΦΙΑ, μιας και η ΠΟΛ 1022/24-1-2012 απαγορεύει τις πληρωμές και τέτοιου είδους ρυθμίσεις, εάν υπάρχουν επιβεβαιωμένα χρέη!
Όπερ σημαίνει, πως καμία αποζημίωση δεν θα καταβληθεί στους Έλληνες αγρότες, μέχρις ότου τουλάχιστον υπάρξει εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ. Συνεπώς οι διαβεβαιώσεις της αντεθνικής
κυβέρνησης, οι οποίες εντάσσονται σαφώς στην επικοινωνιακή τακτική της Χούντας, σχετικά με την αποζημίωση των πληγέντων αγροτών, κρίνονται εξόχως άστοχες και αποπροσανατολιστικές.
Επί της ουσίας, αντί η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να απολογείται για τις ολέθριες συνέπειες των ανθελληνικών της επιλογών στο ζήτημα της Ρωσίας, προχωρά σε μια ακατάσχετη παροχολογία προκειμένου να μετριάσει τυχόν αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου. Επισημαίνεται ότι την ίδια ώρα κατά την οποία η Ρωσία κλείνει την αγορά της για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα -συνεπεία των λεονταρισμών Σαμαρά και Βενιζέλου- προκαλώντας οικονομική ασφυξία στους Έλληνες παραγωγούς, η τουρκική πολιτική βρίσκει πρόσφορο έδαφος προς σύναψη στενότερων οικονομικών και εμπορικών συνδιαλλαγών στη ρωσική αγορά.
Εν κατακλείδι, η κυβέρνηση των υποτακτικών του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα αποπροσανατολίζουν και εξαπατούν τους Έλληνες αγρότες, θεωρώντας πως μπορούν να τους εμπαίζουν αποφεύγοντας το πολιτικό κόστος των καταστροφικών τους κινήσεων. Στο χέρι του αγροτικού κόσμου είναι να δώσει στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά τη χαριστική βολή:

Σχόλια

  1. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΩΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙΜΙΩΝ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ Τ’ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΣ SIEMENS..ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟΙΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΗΘΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ.
    ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΑΓΡΟΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ). ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΑΘΡΟΕΡΓΑΣΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ;
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΩΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.