ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Όλο και πιο κοντά στην πολυπόθητη επιστροφή του στη νουδούλα βρίσκεται ο Καρατζαφέρης. Ο ίδιος δηλώνει ότι «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία», ο Μάκης Βορίδης του απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση μέσω του Mega, προφανώς «με εντολή Σαμαρά». Άρα, μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνει οπωσδήποτε η «μεταγραφή», υπό οποιαδήποτε μορφή, στο κόμμα του «άπαξ προδότη, πάντα προδότη» Σαμαρά…



Ποιο είναι το δίδαγμα από την όλη υπόθεση, το οποίο πρέπει να έχουν υπόψη τους για το μέλλον, οι αγνοί πατριώτες ψηφοφόροι, που ψήφιζαν τον Καρατζαφέρη από τότε που εμφανίστηκε το μόρφωμά του μέχρι και τις τελευταίες ευρωεκλογές; Πως, πας εμφανιζόμενος «δεξιότερος» της ψοφοδεξιάς, γάιδαρος! Και πως μόνο η Χρυσή Αυγή δεν επιδιώκει «μάντρωμα», γιατί δεν προέρχεται από κανένα μαντρί! Πριν, λοιπόν, ξαναπέσουν στη λούμπα τυχόν νέου επίδοξου… σωτήρα,  ας κρατήσουν τις όποιες αμφιβολίες και αντιρρήσεις τους, κι ας κάνουν επιτέλους το μεγάλο βήμα! Και για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι: ότι η Χρυσή Αυγή δε θα τους προδώσει ποτέ, μα ποτέ!
Γράφει ο Αντίοχος.

Σχόλια

  1. ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΑΠΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΙΑ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.
    ΕΞΩ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.