Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

“Βήμα”: Καταρρέουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά το βαστάνε μυστικό απ’ το Λαό

Τρόμος και πανικός επικρατεί –σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα»- στις τάξεις της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού (και δευτερευόντως στου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), για τις πολιτικές συνέπειες της φοροκαταιγίδας (και όχι μόνον…) που έχει αμολήσει ο φον Αντωνάκης εις βάρος του κοσμάκη:

«Την ανατροπή του αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί κυρίως στην περιφέρεια με το νέο φόρο στην ακίνητη περιουσία, τον περίφημο ΕΝΦΙΑ, θα επιχειρήσει άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου. Και αυτό διότι η ΝΔ βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις της με ένα μεγάλο τμήμα των παραδοσιακών της ψηφοφόρων, και ειδικά των αγροτών.
Αυτός ο κίνδυνος έχει συζητηθεί εκτενώς στο πρωθυπουργικό επιτελείο και ήδη αναζητούνται τρόποι για να αλλάξει το κλίμα. Στόχος είναι να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η πολιτική ατμόσφαιρα, αν και οι ευρύτερες επιπτώσεις από το ρωσικό εμπάργκο είναι και ένας αστάθμητος παράγοντας που ήδη προκαλεί μεγάλα προβλήματα.
Ήδη τα μηνύματα που φθάνουν από τους βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονται στην επαρχία λόγω των θερινών διακοπών είναι πολύ αρνητικά. Μάλιστα προ ημερών είχαμε περιστατικά, όπου πολίτες καταφέρθηκαν κατά κυβερνητικών βουλευτών με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς. Το ίδιο αρνητικό κλίμα εισπράττουν και οι βουλευτές του ΠαΣοΚ που ακούνε τους πολίτες να τονίζουν με οργή ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική τους ικανότητα».
(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί τον τελευταίο καιρό δε βλέπουμε να «παίζει» δημοσίως καμία δημοσκόπηση; Μήπως γιατί τα συνεταιράκια οι Σαμαροβενιζέλοι, έχουνε πιάσει πάτο (όπως έδειξε μια «κρυφή» που δημοσίευσε προ ημερών το kourdisto portokali, κι έφερνε στη δεύτερη θέση την Χρυσή Αυγή;

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...