ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ / ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!! ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

σφαγιάζουν στη Ράκκα σύριους
στρατιώτες γιορτάζοντας τα επινίκια
 “Oρκίζομαι ότι θα ηττηθείτε …..”αυτά ήταν τα τελευταία λόγια ναρού ψυχωμένου φαντάρου στους τζιχαντιστές όταν λίγο πριν τον εκτελέσουν του ζήτησαν να επαναλάβει ότι θα νικήσει το Ισλαμικό Κράτος. Σκηνή από το αεροδρόμιο της Ράκκα.



Ορκιζόμαστε ότι θα ηττηθείτε εσείς και οι δειλοί σύμμαχοί σας που καλύπτονται πίσω από τον FSA.

ο θαρραλέος νεαρός φαντάρος που ορκίστηκε στο αίμα του για νίκη


To Iσλαμικό Κράτος πήρε την Κυριακή το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Tabqa, που αποτελούσε την τελευταία θέση που είχαν υπό το έλεγχό τους οι κυβερνητικοί στην επαρχία της Ράκκα.Οι δυνάμεις του στρατού αποσύρθηκαν μετά από σφοδρές μάχες που προηγήθηκαν.Οι τζιχαντιστές είχαν καταλάβει πολλές θέσεις γύρω από την αεροπορική βάση ενώ σε περίοπτη θέση είχαν τοποθετήσει το κομμένο κεφάλι Σύριου στρατιώτη που νωρίτερα είχαν κατά την προσφιλή τους μέθοδο αποκεφαλίσει. ( AFP, Al manar)

 
περιέφεραν τα κεφάλια Σύριων ηρώων και πάλι στην πόλη της Ράκκα

Η επίθεση των τζιχαντιστών που πληροφορίες μας τους φέρουν γύρω στους 6.000 ξεκίνησε την Τρίτη. Περίμεναν ενισχύσεις από 2000 ακόμη που έσπευδαν από Ιράκ. Η επιχείρηση του στρατού στην οποία συμμετείχαν και επίλεκτα τμήματα δεν ήταν για να περισώσουν τη βάση αλλά για να κατορθώσουν να απεγκλωβίσουν τους 800 συντρόφους τους.



Όπερ και επετεύχθη.Οι απώλειες των τζιχαντιστών ήταν 400 άντρες και του στρατού 30 σύμφωνα με ανεπιβεβαιίωτες πληροφορίες μας.Ενώ η ΜΚΟ της συριακής ανμτιπολίτευσης με έδρα το Λονδίνο μετριάζει τις απώλειες σε 100 για τους τρομοκράτες και σε 25 για το συριακό στρατό. To France 24 μιλάει για 500 νεκρούς.
  

 Τον Ιούλιο το Ισλαμικό Κράτος ένοπλο τμήμα του νεοιδρυθέντος χαλιφάτου που αμερικανοί,ευρωπαίοι,Μοναρχίες του Κόλπου και Τουρκία επέβαλαν στην περιοχή είχαν καταλάβει τις στρατιωτική βάση 93 και τη Μονάδα 17 ενώ και τότε προχώρησαν σε μαζικούς αποκεφαλισμούς.Στην Τουρκία χώρα του ΝΑΤΟ έχουν ανοίξει γραφεία στρατολόγησης τζιχαντιστών για προώθηση στη Συρία.ISIS

Το αίμα του James Foley δεν θα ξεπλύνει την πολιτική, οικονομική, και πολιτική στήριξη των ΗΠΑ στους ισλαμιστές μέσω την αδελφής πτέρυγας του FSA. Οι λαοί διαθέτουν ιστορική μνήμη.



 Ανάρτηση σε φιλοτζιχαντιστικό λογαριασμό παρουσιάζει τη δημόσια εκτέλεση πολίτη με την κατηγορία της “προσβολής του Αλλάχ”.

Τον κατηγόρησαν ότι πάτησε το κοράνι και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τη μητέρα του. Το πιθανότερο είναι ότι έγινε προς εκφοβισμό και κατατρομοκράτηση του πληθυσμού.



 Ηλικιωμένος εκτελέστηκε από την Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα γιατί θεωρήθηκε άνθρωπος κλειδί για τον πόλεμο.


















































Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.