Προπαγάνδα χωρίς όρια - Συνθήματα στους τοίχους τα νέα στοιχεία για την “εγκληματική οργάνωση”

Προσβεβλημένοι οι νταβατζήδες της ενημέρωσης από την αναφορά μας σε αυτούς ότι τηρούν ένοχη σιωπή για την Χρυσή Αυγή, μη κάνοντας την παραμικρή νύξη στους Έλληνες Εθνικιστές, ούτε καν συκοφαντική και από χθες το απόγευμα έβαλαν μπρος τη "μηχανή".
Νέα ανακάλυψη στο συκοφαντικό σόου παραπληροφόρησης ήταν τα...
εγκληματικά συνθήματα που γράφτηκαν σε τοίχο σχολείου του Πειραιά. Τα... ρατσιστικά συνθήματα μίσους έλεγαν συγκεκριμένα: "Χρυσή Αυγή - Μέτωπο Νεολαίας". Τεράστιος βανδαλισμός!
Πέρα από το γεγονός ότι αυτοί που έγραψαν τα εν λόγω συνθήματα είναι παντελώς άγνωστοι και θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε, ας δεχτούμε για την οικονομία του λόγου ότι ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Σε μια χώρα που δεν υπάρχει τοίχος που να μην είναι γεμάτος από συνθήματα κομματικά, οπαδικά και οτιδήποτε άλλο το "έγκλημα" των μελών της "εγκληματικής οργάνωσης" ήταν ένα σύνθημα στον τοίχο!
Τα παπαγαλάκια όμως του καθεστώτος πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και έκαναν στην κυριολεξία "την τρίχα... τριχιά!". Σε ρεπορτάζ που έχουν κατακλύσει από χθες το διαδίκτυο, τις εφημερίδες και τα κανάλια γίνεται λόγος για βανδαλισμούς, λεηλασίες και ζωγραφισμένες σβάστικες.
Εννοείται πως όλα τα παραπάνω είναι γελοία μυθεύματα, καθώς δεν υπάρχει καμία ζωγραφισμένη σβάστικα, εκτός αν πάνε να την ζωγραφίσουν τώρα! Επιπλέον, οι αναφορές για διάρρηξη και κλοπή ηλεκτρονικού υπολογιστή έγιναν καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού, αφού καμία σχετική καταγγελία δεν έγινε.

Ο μοναδικός λόγος που αναδεικνύονται αυτά τα ανύπαρκτα θέματα προς συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής είναι ότι η σκευωρία ολοένα καταρρέει και θα πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος αντιπερισπασμός ενόψει των εκλογών που έρχονται σύντομα. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.