ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ COSTA NAVARINO. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΛΙΔΗΣ ME TA KΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

Φτάσαμε αισίως προς το τέλος Αυγούστου κι ο πάσχων από…οσφυαλγία και μπόλικη αγοραφοβία, πρωθυπουργός των υποδούλων Ελλήνων, Αντώνης Σαμαράς, εξακολουθεί προκλητικά να διάγει πολυτελείς διακοπές στα λημέρια των Εβραίων του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Κόστα Ναβαρίνο.


Για όσους γνωρίζουν το πιο απλό δωμάτιο των εγκαταστάσεων των απογόνων του…καπετάνιου του ΕΛΑΣ, μακαρίτη Βασίλη Κωνσταντακόπουλου κάνουν …350-400 ευρώ τη βραδιά. Ξεπερνώντας το ερώτημα στο οποίο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν πρόκειται να μας απαντήσουν ποτέ(εάν ο κύριος πρωθυπουργός πληρώνει τιμολογημένα τα δωμάτια και τις σουίτες στις οποίες διαμένει κι αυτός και οι κολαούζοι του), ενημερωνόμαστε ότι στον ίδιο ξενοδοχειακό πολυχώρο διαμένει και μια συμμορία κολαούζων, κομματόσκυλων και γλυψιματιών οι περισσότεροι των οποίων είναι μέρος λαμογιών μεγαλοοφειλετών του δημοσίου(ΙΚΑ, ΦΠΑ κλπ)οι οποίοι εάν ο Σαμαράς φύγει από την εξουσία, θα πάνε φυλακή. Κι επειδή φοβούνται τα λαμόγια ότι θα πάνε φυλακή δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα να παραμείνει στην εξουσία το πολιτικό σαπρόφυτο και ο επικύψας στις εντολές του Εβραιομασονικού παράγοντα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Εκεί, στα πολυτελή δωμάτια των 1000 και 1500 ευρώ, ο σύγχρονος Τσολάκογλου, δίνει μάχη… με τα μαξιλάρια και τα μεταξωτά σεντόνια(είναι κι η γυναίκα σου εκεί Αντώνη ή κοιμάσαι μόνος;). Πληροφορίες τοπικών παραγόντων της κομματικής Μεσσηνίας λένε ότι με επικεφαλής γνωστούς κομματάρχες και μαυρογυαλούρους του νομού υπογράφονται θελήματα, ρουσφέτια και κάθε λογής εκκρεμότητες. Οι πιο αισιόδοξοι λένε ότι η χώρα βαδίζει σε εκλογές μέχρι τον Δεκέμβριο.

Κι όλα αυτά την ώρα που οι πληβείοι(όσοι γέροι, γριές και συνταξιούχοι τον ψήφισαν)λιώνουν σε χαλασμένα air condition ή χαμοκέλες κάτω από 40 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή είναι η Ελλάδα, στις 23 Αυγούστου 2014.

Χαρείτε την, απολαύστε την και διασκεδάστε κάτω από τον καθαρό Ελληνικό ήλιο.

Ουδείς γνωρίζει πόσοι θα έχουμε μείνει αύριο ζωντανοί, πατριώτες. Όπως τα κάναμε, θα τα λουστούμε. Αντωνάκη, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν. Εμείς κοπρόσκυλα θα μείνουμε ζωντανοί για να σας ξεμπροστιάζουμε. Να δούμε  που θα πάτε να κρυφτείτε όταν σηκωθούν οι σημαίες της ανεξαρτησίας.


Σ.Χ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.