ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ! ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ISIS ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ! video

[ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ] ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ISIS ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ !
 ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ  ISIS ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ !

Η ISIS μόλις κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο που δείχνει, όπως ισχυρίζονται, αιχμάλωτους πολέμου του Ιράκ
 Οδηγούνται μακριά σε φορτία και στη συνέχεια πυροβολούνται.
 Η λεζάντα βίντεο γράφει ότι υπήρχαν 1.500 άτομα.
 Οι νέοι έφηβοι ικέτευουν για τη ζωή τους, ενώ αναγκάστηκαν να ψάλλουν “ζήτω το μουσουλμανικό έθνος”

To Ισλαμικό Κράτος Δημιουργεί ένα ποτάμι κυριολεκτική Ανθρώπινου Αίματος 
ΣΦΑΓΗ  1500 Αθώων άνθρωπων

 μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τι ισχυρίζονται είναι Στρατού αιχμάλωτοι πολέμου του Ιράκ συνελήφθη από ISIS , οδηγείται μακριά σε φορτία φορτηγών και στη συνέχεια τους πυροβόλησαν όλοι νεκροί. Η λεζάντα βίντεο δήλωσε ότι υπήρχαν 1.500 άτομα. Το βίντεο δείχνει το τέλος τους που γυρίστηκε στο σημείο κενό σε αρκετές φρικιαστικές μαζικές σφαγές θυμίζει αυτό που βλέπουμε κατά τη διάρκεια της ναζιστικής Γερμανίας. Οι νέοι έφηβοι παρακαλούσαν για τη ζωή τους, όπως αυτά έγιναν για να καταραστεί τον Al-Maliki, αλλά εις μάτην, ενώ αναγκάστηκαν να ψάλλουν "ζήτω το μουσουλμανικό έθνος".
 Shoebat.com ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε το βίντεο:


Η φωνή μιλάει πώς αιχμάλωτους στρατιώτες που καλύπτουν τις στολές τους με πολιτικά ρούχα. Στη συνέχεια, δείχνουν στρατιώτες υπόμνημα κατάρα Μαλίκι, ενώ άλλες άσμα "ζήτω η Ισλαμική Nation". Ο τελευταίος άνθρωπος που χαστούκισε καθώς πήγαν στο ποτάμι είχε μέρος της πλάτης του, όπως δείχνει το πουκάμισό του ήταν σύντομη και θολή δέρμα του για να μην ήταν σεξουαλικά ξυπνώντας. Στη συνέχεια, θα έχουν δει τα γυρίσματα τους αιχμαλώτους στο κεφάλι και πετώντας τους στο ποτάμι κάτω από μια λίμνη αίματος ως αφηγητής από το ISIS δήλωσε νικηφόρα:

Θα εκδίκηση και θα επιστρέψει το μέτρο με τα μέτρα ... σύντομα η μουσουλμανική θα περπατήσει παντού αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά ...

Αφού οι άντρες εκτελέστηκαν και πέταξε στο ποτάμι η φωνή πάει να πει " Εδώ ήταν η σπίθα άναψε στο Ιράκ. Θα προκύψουν Αλλάχ πρόθυμοι μέχρι να κάψει τους στρατούς του σταυρού στη  Dabiq ".

Σύμφωνα με το Ισλάμ,  Dabiq  είναι μια προφητική μάχη που μιλά για την τελευταία ώρα (Ημέρα της Κρίσης) δεν θα έρθει μέχρις ότου οι χριστιανικές μάζες θα προσγειωθεί στο Dabiq (στη Συρία) και θα ηττηθεί και, στη συνέχεια, ο σταυρός είναι τελικά καταστράφηκε και όλοι Christian επιζώντες που έχουν απομείνει θα ασπαστούν το Ισλάμ.

Ο λόγος για τη ρίψη των θυμάτων στο ποτάμι πηγάζει από Khalid bin Walid. Όταν οι Χριστιανοί και οι Πέρσες από Ullays γύρισε κάτω μια προσφορά ειρήνης από τον Khalid bin Al-Walid, η πιο σεβαστή μουσουλμανική γενικά στις μουσουλμανικές ιστορία.

Η ιστορία λέει ότι όταν Khalid έκανε έναν όρκο στον Αλλάχ κατά τη διάρκεια της μάχης ότι αν νίκησε αυτές τις αντιστάσεις, θα κάνει το κανάλι που περιέβαλε το χωριό τους κυριολεκτικά τρέχει με το αίμα τους. Όταν το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του Khalid, έλαβε πράγματι μια ημέρα και ένα μισό για να αποκεφαλίσει όλους τους αιχμαλώτους. Το εμπόδιο για Khalid ήταν ότι η χαράδρα του αίματος πήξη και στρατεύματα Khalid αναγκάστηκαν να απελευθερώσουν τελικά το νερό μέσα στο κανάλι για ότι θα τρέξει το κόκκινο με το αίμα του δολοφονηθέντος μήπως όρκο Khalid για να μείνει ανεκπλήρωτο.

Μερικοί από τους άνδρες Khalid ήθελαν να σχολαστικά εκπληρώσει τις επιθυμίες του:

Ακόμα κι αν ήταν να σκοτώσει όλους του πληθυσμού της γης, το αίμα τους θα εξακολουθούν να μην τρέχει ... Ως εκ τούτου, στείλτε νερό πάνω του, έτσι ώστε να μπορεί να εκπληρώσει τον όρκο σου.

Khalid είχε μπλοκάρει το νερό από το κανάλι. Τώρα Khalid έφερε την πλάτη του νερού, έτσι ώστε να κυλούσε με χυμένο αίμα. Λόγω σε αυτό που έχει κληθεί Canal αίματος σε αυτήν την ημέρα. (1)

Αλλά αυτό δεν είναι ένα αρχαίο φαινόμενο. Σήμερα, ο κόσμος μπορεί να το παρακολουθήσετε στο βίντεο.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.