ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ Π.ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ Καταστροφή των Ουκρανών στο Miusinska - Μισθοφόροι απο Πολωνία και Τσεχία ανάμεσα στους νεκρούς (vid)

Οι απώλειες του ουκρανικού Στρατού αυξάνονται κατακόρυφα, καθώς σήμερα τα ξημερώματα οι ρωσόφωνοι διέλυσαν φάλαγγα στην πόλη Miusinskom η οποία μετέφερε συστήματα Buk-21 με την προοπτική να τα τοποθετήσουν κοντά στο Ντονέτσκ, ώστε να μπορούν να χτυπούν ανενόχλητοι αμάχους. Μέσα στους νεκρούς
βρέθηκαν μισθοφόροι εκ Πολωνίας και Τσεχίας. Εκατοντάδες μητέρες έξω από την βουλή και τα ουκρανικά κέντρα κατάταξης διαμαρτύρονται για την αποστολή των παιδιών τους στο στημένο από την Δύση "κρεματόριο"

Η φάλαγγα επιχείρησε να μπει στην πόλη ώστε να καταλάβει κομβική θέση στον αυτοκινητόδρομο Donetsk - Lugansk. Η δίοδος που συνδέει τις δύο πόλεις δεν έχει σταθεροποιηθεί για κανέναν από τους δύο αντιπάλους. Δεν είναι ασφαλής ούτε για τους Ουκρανούς άλλα δεν επιτρέπει και τον ασφαλή ανεφοδιασμό των ρωσόφωνων, ιδιαίτερα του Ντονέτσκ.

Σύμφωνα με τον ρωσόφωνο πληθυσμό, ο ουκρανικός Στρατός προσπαθησε να εισχωρήσει στην πόλη μέσω των αυλών των σπιτιών. Τότε οι μαχητές της Νέας Ρωσίας χρησιμοποίησαν εκτοξευτές χειροβομβίδων AGS-17 με τους οποίους κυριολεκτικά θέρισαν τους επιτιθέμενους. Αυτό το έιδο οπλισμού που προέρχεται απο το σοβιετικό οπλοστάσιο έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις μάχες εντός αστικών περιοχών.

Το κυριότερο σημείο όμως είναι στα έγγραφα των νεκρών τα οποία δέιχνουν δεκάδες "μισθοφόρους" από την Πολωνία και την Τσεχία.Αυτή την στιγμή οι ρωσόφωνοι έχουν περάσει στην αντεπίθεση στην Miusinska η οποία τελέι υπό την κατοχή τους. Μετά τις νίκες τους στις Marinovka και Stepanivka έχουν κόψει την ορμή των ναζιστών του Κιέβου και του Ουκρανού ολιγάρχη "Νέρωνα" Π.Ποροσένκο, ο οποίος προκειμένου να υπακούσει στις εντολές της Ουάσιγκτον εξολοθρεύει τον λαό του. Στις προσφατες μάχες πιαστηκαν αιχμάλωτοι δεκάδες Ουκρανοί στρατιώτες, ενώ 17 Ουκρανοί χτες πέρασαν τα ρωσικά σύνορα όπου και παραδόθηκαν.

Στα ουκρανικά κέντρα κατάταξης πάνε οργανωμένα εκατοντάδες μητέρες για να αποτρέψουν τα παιδιά τους να καταταχθούν και να πολεμήσουν τον πόλεμο το ολιγάρχη "Νέρωνα" Π.Ποροσένκο, αλλά και κάποιων αρρωστημένων εγκεφάλων στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Στις μάχες της πόλης Miusinska καταστράφηκαν 32 οχήματα του ουκρανικού Στρατού, συμπεριλαμβανομένου και 6 συστοιχιών Buk-21 Grad. Στο Ilovajsk, οι Ουκρανοί έχασαν 2 άρματα μάχης, 2 φορτηγά, τεθωραισμένα οχήματα και περίπου 30 στρατιώτες.


Όμως και οι δυνάμεις του Λούγκανσγκ κατέλαβαν την πόλη Chervonyi Zhovten εξολοθρεύοντας 14 Ουκρανούς στρατιώτες. Το αίμα ρέει άφθονο, επειδή έτσι το θέλησαν νεοταξιτικα κέντρα στην Ουάσιγκτον.

defencenet

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.