Σε πανικό το σύστημα από την κατάρρευση της σκευωρίας - Νέα λασπολογία από τη Real News βασισμένη σε μυθεύματα

Μέσα από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτεται όλη η βρωμιά και δυσωδία του εγχώριου δημοσιογραφικού συστήματος.
Ενός συστήματος παντελώς ανυπόληπτου το οποίο εκμεταλλεύεται την ελευθερία του Τύπου προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα και να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη. Είναι θλιβερό να διαπιστώνεις ότι στο δικαστικό ρεπορτάζ δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που να αρθρώνουν σοβαρό λόγο,
που να αναπτύσσουν πρωτότυπες απόψεις ή στοχασμούς για τα δικαστικά δρώμενα, που να αποκαλύπτουν πραγματικά σκάνδαλα, παρά μόνο υπάρχουν γραφικές "διαδρομίστριες" που με κουτσομπολίστικο τρόπο αναπαράγουν ό, τι ανακριτικό υλικό τους διαρρέουν επίορκοι δικαστικοί.
Σε κάθε σοβαρή χώρα αυτοί οι κονδυλοφόροι θα ήταν υπόλογοι για τα συκοφαντικά τους δημοσιεύματα, αλλά στην Ελλάδα τυγχάνουν απόλυτης ασυλίας από τη Δικαιοσύνη που τους αθωώνει προκλητικά όταν μηνύονται από τη Χρυσή Αυγή.
Η Άννα Κανδύλη (μη ξεχνάμε ότι προσλήφθηκε στη ΝΕΡΙΤ), παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής καθώς την παρακολουθεί από την αρχή, στο χθεσινό άρθρο της παρουσιάζει τον Ηλία Παναγιώταρο ως προφυλακισμένο! Μη βρίσκοντας κάτι πραγματικά επιβαρυντικό από την ογκωδέστατη δικογραφία, επιστράτευσε δύο επιστολές προκειμένου να ισχυριστεί ότι υπάρχουν στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής.
Με γράμματα τεραστίων διαστάσεων μάλιστα στον τίτλο, προσπαθεί να εντυπωσιάσει αναγγέλλοντας τις «βρόμικες δουλειές της Χρυσής Αυγής». Μόνο που η μία επιστολή έχει σταλεί από κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, αλλοδαπό από τη Συρία που κρατείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ο οποίος είναι γνωστός στις δικαστικές αρχές για το γεγονός ότι σε κάθε μεγάλη υπόθεση που απασχολεί τη δημοσιότητα, στέλνει αστείες επιστολές ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει πολύ σημαντικές πληροφορίες.
Για το λόγο αυτό ακόμη και η απολύτως προκατειλημμένη Κλάπα δεν τον κάλεσε ούτε ως μάρτυρα και δεν έδωσε καμία σημασία στην επιστολή του, η οποία να σημειώσουμε ότι δεν αποτελεί καινούριο στοιχείο, αλλά βρίσκεται στη δικογραφία ήδη από τις 21 Οκτωβρίου 2013! Προφανώς πρόκειται για προβληματικό άτομο, καθώς με τρόπο αφελή ομολογεί στην επιστολή του ότι προβαίνει στις καταγγελίες προκειμένου να πετύχει την αποφυλάκισή του!
Να τονίσουμε ότι πουθενά η επιστολή δεν μιλάει για συνεργασία μελών της Χρυσής Αυγής με Κούρδους διακινητές λαθρομεταναστών και το σχετικό απόσπασμα που παραθέτει η Κανδύλη αποτελεί δικό της εφεύρημα!
Επιπλέον, έστω και μια ματιά να ρίξει κάποιος στην αλάνθαστη ορθογραφία της επιστολής, καθώς επίσης και στον εμφανώς γυναικείο γραφικό χαρακτήρα, αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να έχει γραφτεί από τον συγκεκριμένο αλλοδαπό ποινικό κρατούμενο. Όσο για τη δεύτερη επιστολή, είναι ένα ανώνυμο και ανυπόγραφο κείμενο μιας σελίδας πληκτρολογημένο στον υπολογιστή, το οποίο δεν αναφέρει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, παρά μόνο περιέχει αόριστες κατηγορίες για στελέχη του κόμματος ότι δήθεν εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις. Ούτε αυτή η επιστολή έχει ληφθεί υπόψη από τις ανακρίτριες, ενώ τα περί αλβανού εμπόρου όπλων αποτελούν μυθεύματα της σεναριογράφου - δημοσιογράφου.

Τα παραπάνω φανερώνουν περίτρανα ότι το άρθρο της Κανδύλη δεν αποδεικνύει τις βρόμικες δουλειές της Χρυσής Αυγής, αλλά τις βρόμικες δουλειές του εγχώριου δημοσιογραφικού συστήματος, το οποίο είναι τελείως ανυπόληπτο, πολύ χαμηλού επιπέδου και χρησιμοποιείται από τους νταβατζήδες αποκλειστικά και μόνο για να σπιλώνει συνειδήσεις.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.