Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΕΧΑΣΕ ΤΡΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ Βίντεο από την κατάρριψη δύο ουκρανικών Su-25 στο Κράσνοντον

Bίντεο από την κατάρριψη δύο ακόμα ουκρανικών Su-25 που έπονται εκείνης του ουκρανικού Mig-29 ανάρτησαν οι ρωσόφωνοι του Λουγκάνσγκ.Ήταν το τρίτο μαχητικό μέσα σε 2 ημέρες που έχασαν οι Ουκρανοί. Η ουκρανική Αεροπορία "ματώνει" με χαρακτηριστική ευκολία, δείχνντας έτσι και το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης των Ουκρανών πιλότων αλλά και την άριστη εξοικείωση με τα φορητά α/α MANPAD από τους ρωσόφωνους.


Η κατάρριψη έλαβε χώρα κοντά στην πολη Κράσνοντον. Και οι δύο πιλότοι κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους και τώρα αναζητούνται από τις δυνάμεις Αυτοάμυνας.

Οι απώλειες των Ουκρανών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς πιέζονται από τον ολιγάρχη, Ουκρανό "Νέρωνα" Π.Ποροσένκο να καταλάβουν το Λούγκανσγκ και το Ντονέτσκ μέσα σε λίγες ημέρες.

Εκτός του ότι επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 24ης Αυγούστου, για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας με αυτόν ως "ρωμαίο" ύπατο να πραγματοποιεί "γύρο" του θριάμβου, γνωρίζει ότι η ΕΕ άρχισε να στριμώχνεται λόγω του ρωσικού εμπάργκο, αλλά και γιατί εέρχεται ο χειμώνας. Και χειμώνας σημαίνει χρήση του "γαλάζιου χρυσού" δηλαδή του ρωσικού φυσικού αερίου. Η ΕΕ δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα στην παροχή της και είναι διαθέσιμη να υπάρξει κάποια λύση στο ουκρανικό παρότι οι ΗΠΑ δεν το επιθυμούν όσο γίνεται πιο άμεσα.

Οι ΗΠΑ θέλουν διάρρηξη των σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας καθότι έτσι θα έχουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την Ευρώπη. Φιλοδοξούν κάποτε στο...μέλλον να "ταίζουν" ενεργειακά την ΕΕ και και έτσι να μετατρέψουν την Γερμανία σε απλή...επαρχία της αμερικανικής επιρροής. Η άνοδος της Γερμανίας έγινε επί Σρέντερ οταν τροφοδοτήθηκε από ρωσικό φυσικό αέριο, απεξαρτώντας έτσι την πολιτική της από τις ΗΠΑ. Στην ΒΝD αυτό το γνωρίζουν, μένει να το καταλάβει και η γερμανική ελίτ. Δεν είναι τυχαίο που τρεις πρώην καγκελάριοι ο Γ.Σρέντερ, ο μέγιστος Χ.Κολ, και ο Χ.Σμιτ από διαφορετικά κόμματα ο καθένας στράφηκαν εναντίον της σημερινής πολιτικής της Άγκελα Μέρκελ και ζητούσαν επαναπροσέγγιση με την Ρωσία καθώς αυτό αποτελεί καθαρό γερμανικό συμφέρον.


defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...