ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΕΧΑΣΕ ΤΡΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ Βίντεο από την κατάρριψη δύο ουκρανικών Su-25 στο Κράσνοντον

Bίντεο από την κατάρριψη δύο ακόμα ουκρανικών Su-25 που έπονται εκείνης του ουκρανικού Mig-29 ανάρτησαν οι ρωσόφωνοι του Λουγκάνσγκ.Ήταν το τρίτο μαχητικό μέσα σε 2 ημέρες που έχασαν οι Ουκρανοί. Η ουκρανική Αεροπορία "ματώνει" με χαρακτηριστική ευκολία, δείχνντας έτσι και το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης των Ουκρανών πιλότων αλλά και την άριστη εξοικείωση με τα φορητά α/α MANPAD από τους ρωσόφωνους.


Η κατάρριψη έλαβε χώρα κοντά στην πολη Κράσνοντον. Και οι δύο πιλότοι κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους και τώρα αναζητούνται από τις δυνάμεις Αυτοάμυνας.

Οι απώλειες των Ουκρανών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς πιέζονται από τον ολιγάρχη, Ουκρανό "Νέρωνα" Π.Ποροσένκο να καταλάβουν το Λούγκανσγκ και το Ντονέτσκ μέσα σε λίγες ημέρες.

Εκτός του ότι επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 24ης Αυγούστου, για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας με αυτόν ως "ρωμαίο" ύπατο να πραγματοποιεί "γύρο" του θριάμβου, γνωρίζει ότι η ΕΕ άρχισε να στριμώχνεται λόγω του ρωσικού εμπάργκο, αλλά και γιατί εέρχεται ο χειμώνας. Και χειμώνας σημαίνει χρήση του "γαλάζιου χρυσού" δηλαδή του ρωσικού φυσικού αερίου. Η ΕΕ δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα στην παροχή της και είναι διαθέσιμη να υπάρξει κάποια λύση στο ουκρανικό παρότι οι ΗΠΑ δεν το επιθυμούν όσο γίνεται πιο άμεσα.

Οι ΗΠΑ θέλουν διάρρηξη των σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας καθότι έτσι θα έχουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την Ευρώπη. Φιλοδοξούν κάποτε στο...μέλλον να "ταίζουν" ενεργειακά την ΕΕ και και έτσι να μετατρέψουν την Γερμανία σε απλή...επαρχία της αμερικανικής επιρροής. Η άνοδος της Γερμανίας έγινε επί Σρέντερ οταν τροφοδοτήθηκε από ρωσικό φυσικό αέριο, απεξαρτώντας έτσι την πολιτική της από τις ΗΠΑ. Στην ΒΝD αυτό το γνωρίζουν, μένει να το καταλάβει και η γερμανική ελίτ. Δεν είναι τυχαίο που τρεις πρώην καγκελάριοι ο Γ.Σρέντερ, ο μέγιστος Χ.Κολ, και ο Χ.Σμιτ από διαφορετικά κόμματα ο καθένας στράφηκαν εναντίον της σημερινής πολιτικής της Άγκελα Μέρκελ και ζητούσαν επαναπροσέγγιση με την Ρωσία καθώς αυτό αποτελεί καθαρό γερμανικό συμφέρον.


defencenet

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.