Μεγάλη κοινή άσκηση Ρωσίας-Κίνας ,Σύσταση αντι-ισλαμικού μετώπου με μεγάλη άσκηση από Ρωσία-Κίνα (vid)

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ "ΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ
εγάλη κοινή άσκηση Ρωσίας-Κίνας πρόκειται να διεξαχθεί από τις 24 μέχρι τις 29 Αυγούστου με σενάρια που έχουν σχέση με την εξέγερση των Ουιγούρων Τούρκων στην Κίνα και τους τουρκόφωνους πληθυσμούς της Ρωσίας (Τάταροι στην Κριμαία, Τσετσένοι στον Καύκασο, τουρκμενιοι κλπ και το Νταγκεστάν).


Στην  άσκηση "Αποστολή Ειρήνης 2014" στην Κίνα καταφθάνουν 1000 στρατιώτες με σωρεία ρωσικών οπλικών συστημάτων.

Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους έφτασαν στο πεδίο βολής  "Chzhuzhihe" (Κίνα)  για να λάβουν μέρος στην  κοινή αντιτρομοκρατική στρατιωτική  άσκηση  του Οργανισμού  Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) "Peace Mission 2014", όπως δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (BBO) Alexander  Gordeev.

Το πεδίο βολής βρίσκεται στην Εσωτερική Μογγολία.

Οι Ουιγούροι είναι τουρκογενής εθνική ομάδα που ζει στην Ανατολική και Κεντρική Ασία. Σήμερα, οι Ουιγούροι ζουν κυρίως στην αυτόνομη επαρχία της Σιντζιάνγκ (αναφέρεται και ως ανατολικό Τουκιστάν) στην Κίνα.

Το 80% των Ουιγούρων της Ξινγιάνγκ ζουν στο νοτιοδυτικό τμήμα της επαρχίας, το Λεκανοπέδιο Ταρίμ.

Θεωρούνται η γενέτειρα του τουρκικού έθνους και ο βασικός τόπος προέλευσής τους. Οι εξεργέσεις τους υποδαυλίζονται από πράκτορες της ΜΙΤ με χρηματοδότηση από το Κατάρ, και την Σαουδική Αραβία, και με πολλές "Ευχές" από τις ΗΠΑ. Στην Κίνα υπολογίζονται σε 10,001,302 με βάση την απογραφή του 2010.

Στην επαρχία Σιντζιάνγκ δεν αποτελούν την πλειονότητα, αυτή ανήκει τους κινέζους Χαν, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις ΗΠΑ να μιλούν για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υποδαύλιση εξεργέσεων.

«Μόνο τα χερσαία τμήματα που κατέφθασαν σε ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά πεδία ασκήσεων στην Κεντρική Ασία, με τέσσερα τρένα αριθμούν  1.000 άνδρες των ρωσικών ταξιαρχιών πεζικού που σταθμεύουν στην περιοχή της Borzya Trans-Baikal» αναφέρει ο Alexander  Gordeev

Αμέσως μετά την άφιξη του στρατιωτικού προσωπικού και των οπλικών συστημάτων ξεκίνησε η προετοιμασία του εξοπλισμού για την επερχόμενη κοινή εκπαίδευση. Επιπλέον, σε ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στο χώρο ασκήσεων στο "Chzhuzhihe" μεταστάθμευσαν  οκτώ ελικόπτερα  Mi-24 που ανήκουν στην αεροπορική βάση Primorye.

"Κατά τη διάρκεια της άσκησης, τα ελικόπτερα θα εκτελούν καθήκοντα υποστήριξης με μαζικά πυρά, των ρωσικών στρατευμάτων στη φάση εκτέλεσης ελιγμών,"είπε ο Gordeev.

Οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις των ενόπλων δυνάμεων των κρατών μελών της SCO θα πραγματοποιηθούν από 24 έως 29 Αυγ. 2014 και θα λάβουν μέρος στρατεύματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Κίνας, του Καζακστάν, του Τατζικιστάν και της Δημοκρατίας της Κιργιζίας.

Από τη ρωσική πλευρά θα συμμετάσχουν 100 στρατιωτικά  συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών  Su-25, και των ελικοπτέρων Mi-8.

Πρόκειται για την κοινή ανιμετώπιση ενός κοινού προβλήματος που εκτρέφεται από τις ΗΠΑ (και πια δεν δύναται να κρυφτεί), του ισλαμισμού.

Οι ΗΠΑ "ταίζουν" τον σουνιτικό εξτρεμισμό, για να επιτύχουν γεωπολιτικά κέρδη, αλλά και για να δημιουργήσουν πολύ σοβαρά προβλήματα στους βασικούς τους αντιπάλους, ενώ με την επιβληθεισα από τις αμερικανοκίνητες ΜΚΟ (και μακριά χέρια της CIΑ) είσοδο του Ισλάμ στην Ευρώπη μπορούν τώρα να ασκούν πιέσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες απειλώντας την κοινωνική τους ασφάλεια. Κίνα-Ρωσία το έχουν διαβλέψει αυτό και ετοιμάζονται για την αντιμετώπιση του ισλαμικού τέρατος.

Οι κοινές ασκήσεις όμως δείχνουν ότι θα υπάρξει κοινή αντιμετώπιση και των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ εάν χρειαστεί. Οι ασκήσεις ελιγμών ξεπερνούν την αντιτρομοκρατική εκπαίδευση.


Aκολουθεί βίντεο από την περσινή άσκηση

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.