ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ 11 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ-ΦΟΒΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΥΠΟΥ “ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ”-ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ

Αμερικανοί αξιωματούχοι φοβούνται ότι φανατικοί ισλαμιστές έχουν κλέψει σχεδόν μια ντουζίνα εμπορικά αεροσκάφη στη Λιβύη, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις ενόψει τις 11ης Σεπτεμβρίου.
Έντεκα εμπορικά αεριωθούμενα δύο κρατικών αεροπορικών εταιρειών,σύμφωνα με τη dailymail, χάθηκαν τον περασμένο μήνα ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις σχετικά με την επιδείνωση της
κατάστασης στη Λιβύη, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι τα αεροπλάνα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις κατά την επέτειο της επίθεσης στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο.

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Εν  των μεταξύ αυξάνονται οι φραστικές επιθέσεις στους Αμερικανούς, μετά και την εκτέλεση του δεύτερου δημοσιογράφου με τον φρικαλέο τρόπο που παρακολούθησε ο κόσμος: Επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο κάνει και ο δήμιος και εκτελεστής του Σότλοφ ο οποίος μιλά αγγλικά κατονομάζοντας τον B. Obama ως υπεύθυνο για την σφαγή. Ο εκτελεστής απειλεί ότι όσο οι αμερικανικοί πύραυλοι «συνεχίζουν να πέφτουν στον λαό μας, το μαχαίρι μας θα συνεχίσει να πέφτει στο λαιμό του λαού σου». Τι εννοεί;

Ο αποκεφαλισμός του αμερικανού δημοσιογράφου Στίβεν Σότλοφ από το Ισλαμικό Κράτος είναι μια «απολύτως αποκρουστική, στυγερή πράξη» δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Η Ντάουνινγκ Στριτ αναμένεται ότι αργότερα απόψε θα εκδώσει μια ανακοίνωση για τις νέες απειλές που εξαπέλυσαν οι τζιχαντιστές και την εκτέλεση του Σότλοφ που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έγινε από τον ίδιο Βρετανό που τον περασμένο μήνα είχε αποκεφαλίσει και τον δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ,σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα, καταδίκασε σήμερα “με φρίκη, την αποτρόπαιη εκτέλεση ενός Αμερικανού”, του δημοσιογράφου Στίβεν Σότλοφ, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Και τα τρία κράτη, Αμερική-Γαλλία και Αγγλία, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται για χτύπημα μέσα από τα σύνορα τους.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.