Στυγερό έγκλημα των νεοναζί του Κιέβου - Εκτέλεσαν 30 Ουκρανούς στρατιώτες

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ GRAD ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ!
Nέο στυγερό έγκλημα των νεοναζί του Κιέβου που υπηρετούν στην ναζιστική ουκρανική Εθνοφρουρά: Εκτέλεσαν 30 Ουκρανούς στρατιώτες γιατί δεν ήθελαν πλέον να πολεμούν εναντίον των συμπατριωτών τους, και να συμμετέχουν στο φόνο χιλιάδων αθώων αμάχων.



Την ίδια στιγμή στο Ντόνμπας συνεχίζονται οι μάχες στις νέες "συνοριακές" γραμμές μεταξύ των ρωσόφωνων και των Ουκρανών ναζιστών παρά την εύθραυστη εκεχειρία.

Η δολοφονία των 30 στρατιωτών έλαβε χώρα ανατολικά του Ντονέτσκ στο χωριό Yelenovka και πραγμτοποιήθηκε σε μια προσπάθεια του ναζιστικού καθεστώτος να σταματήσει τις λιποταξίες ή την αυτομόληση Ουκρανών στρατιωτών στην πλευρά των Νεορώσων.

Σε άλλο περιστατικό που συνέβει χτες αποκαλύπτεται η διάλυση του ουκρανικού Στρατού αφού μια ουκρανική συστοιχία Grad χτύπησε και εξολόθρευσε ουκρανική φάλαγγα που κατευθύνονταν προς την Μαριούπολη ως ενίσχυση των λιγοστών Ουκρανών που βρίσονται στο λιμάνι και στο κέντρο της πόλης.

Το περιστατικό επιβεβαιώνεται από τους ρωσόφωνους.

Τα γεγονότα αυτά καταδεικνύουν ότι οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για ένα νέο γύρο συγκρούσεων σφοδρότερο από τον πρώτο,προς το παρόν εξοπλίζονται, και αναπληρώνουν τις απώλειές τους.

Ο πρώτος γύρος έδειξε τις φοβερές αδυναμίες του ουκρανικού Στρατού ειδικά σε θέματα Διοικητικής Μέριμνας, αλλά και ότι πληρώνει την διάλυση που επέφερε στο στράτευμα το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο ουσιαστικά διέλυσε μια πολυεθνική χώρα, με τις ναζιστικές πολτικές της.

Στον δεύτερο γύρο θα είναι πολύ δυσκολότερα για το Κίεβο, διότι οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας έχουν πλέον μετατραπεί σε αξιόμαχο τακτικό στρατό. Με την πραδοχή ότι εντοπίζονται εστίες εξέγερσης και στο Χάρκοβο το οποίο είναι ιστορικά ρωσικό, αλλά και ότι στην Οδησσό το ένα τρίτο των νεοσυλλέκτων αρνήθηκαν να καταταγούν και να πολεμήσουν στο Ντόνμπας, ένας δεύτερος γύρος δεν συμφέρει το Κίεβο από άποψη επιβίωσης.

Όμως το Κίεβο δεν ενεργεί με αυτεξούσιο αλλά εκτελεί εντολες από την Ουάσιγκτον που αδιαφορέι για το τι θα συμβεί στην χώρα, και έχει επιδιώξεις τελέιως ανεδαφικές.


Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε δεκάδες Ουκρανούς στρατιώτες που λιποτακτούν για να μην λερώσουν τα χέρια τους με αίμα αθώων, αλλά και γιατί τους άφηναν χωρίς τροφιμα και εφοδιασμό.Σημειώνεται ότι λόγω της μεγάλης διάρκειας της κρίσης όλοι οι έφεδροι μένουν χωρίς δουλειά, και χωρίς εισοδήματα.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.