7000 μισθοφόροι έφτασαν στην Ουγγαρία για να πολεμήσουν στην Ουκρανία (vid)

Στην Ουγγαρία έχουν φτάσει επτά επιπλέον χιλιάδες μισθοφόρων από αμεικανικές εταιρείες με προεξάρχουσα την Βlackwater, για να προστεθούν στους ήδη 11000 που βρίσκονται αναπτυγμένοι στην Ουκρανία με σκοπό την προώθησή τους στο ουκρανικό μέτωπο.
 Στις πόλεις Debrecen και Miskolc κατέφθασαν σύμφωνα με πληροφορίες οι οι μισθοφορικές ενισχύσεις με σκοπό την χρήση τους στην Ουκρανία σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία,
κάτι που είναι πάρα πολύ πιθανό. Οι μισθοφόροι θα σταλούν για να να αντιμετωπιστούν  οι Ρώσοι εθελοντές πολύ υψηλού επίπέδου μαχητικής ικανότητας, που αποδείχτηκαν ιδιαίτερα "σκληροί" για τα ουκρανικά στρατεύματα αλλά και για τους χιλιάδες μισθοφόρους που ήδη πολεμούν στο πλευρό τους.

Ο αριθμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος, θα αυξήσει το μισθοφορικό σώμα που πολεμά στην Ουκρανία κατά 60%! Το ΝΑΤΟ και οι αμερικανικές ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας δεν έβαλαν μυαλό από την πρόσφατη "τσιμέντωση" 150 δυτικών μισθοφόρων στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.

Συγκεκριμένα παγιδεύθηκαν στο καταφύγιο του παλιού αεροδρομίου του Ντονέτσκ με αποτέλεσμα να παραδοθούν για να μην εξοντωθούν. Οι δυνάμεις των αυτονομιστών είχαν ήδη ρίξει ... τσιμέντο στις εξόδους του καταφυγίου και είχαν μπλοκάρει οποιαδήποτε οδό διαφυγής. Οι ρωσόφωνοι χρησιμοποίησαν και ένα έξυπνο κόλπο. Συνέδεσαν σωλήνες αποχέτευσης με το συγκεκριμένο καταφύγιο στο οποίο είναι εγκλωβισμένοι οι μισθοφόροι, οπότε για να αποφύγουν τον πνιγμό, παραδόθηκαν.

Οι νέες ενισχύσεις αναμένονται να σταλούν σύντομα, καθώς αυτά που θα ζητήσει ο ολιγάρχης Ουκρανός "Νέρων" Π.Ποροσένκο κατόπιν εντολης των Αμερικανών θα είναι πολύ πιθαόν ανεδαφικά. Αυτό που ήθελαν οι Ουκρανοί ήταν να κερδίσουν χρόνο για την Μαριούπολη, και για να σωθούν χιλιάδες εγκλωβισμένοι στρατιώτες, στους θύλακες της Νέας Ρωσίας οι οποίοι ήταν έτοιμοι προς...σφαγή.

Όμως και οι ρωσόφωνοι κατάφεραν με λίγες απώλειες να καθαρίσουν τα εδαφη τους, και να αποκτήσουν τεράστιες ποσότητες οπλισμού. Είχαν χρόνο να ανασυνταχθούν και να διοργανώσουν τις νέες γραμμές άμυνας. Οι νέοι μισθοφόροι προβλεπεται να έχουν την ίδια τύχη των παλιών.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.