Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Π.Μπαλτάκος: "Το ΠΑΣΟΚ θα παρασύρει τη ΝΔ στο 8%" ..Λάθος οι συλλήψεις διώξεις και προφυλακίσεις της Χρυσής Αυγής

Επιβεβαιώνοντας πως κάνει κινήσεις για τη δημιουργία ενός νέου εθνικού πατριωτικού κινήματος, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, έκανε σε δηλώσεις του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 μια πρόβλεψη που θα συζητηθεί.
 «Αν η Ν.Δ. ακολουθεί μόνο κεντρώες θέσεις, τότε ανάμεσα σ' αυτή και τη Χρυσή Αυγή υπάρχει ένα κενό. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει δεξιό κόμμα. Πουθενά σε όλη την Ευρώπη δεν υπάρχει τέτοιο κενό», τόνισε αρχικά, σε μια προσπάθεια να αναδείξει το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.


Στη συνέχεια προέβλεψε την παραμονή του ΠΑΣΟΚ και την εξαφάνιση της ΝΔ στο πολιτικό σκηνικό: «Αν εφαρμόζει η κυβέρνηση μόνο κεντρώες πολιτικές, τότε θα μείνει το ΠΑΣΟΚ και θα εξαφανιστεί η Νέα Δημοκρατία. Φοβάμαι ότι το ΠΑΣΟΚ θα παρασύρει τη Ν.Δ. στο 8%, αν δεν γίνουν ανάλογες πολιτικές κινήσεις. Με όλα αυτά που συμβαίνουν τελικά ποιος θα μείνει να μας ψηφίσει, Αν χτυπάς τυφλά τις κοινωνικές ομάδες με την οικονομική πολιτική σου τελικά ποιος θα σου μείνει»;

Για τις αποφάσεις των πρωτοδικείων που δικαιώνουν την Μονή Βατοπαιδίου για τις συναλλαγές του, ο κ. Μπαλτάκος σημείωσε «Ο Καραμανλής έχει βγει ήδη δικαιωμένος από την υπόθεση αυτή. Θυμόμαστε όλοι το μένος με το οποίο το ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και στον Κώστα Καραμανλή. Τώρα το Βατοπαίδι δικαιώνεται για την συναλλαγή, αλλά κανείς δεν μιλάει. Ο μοχλός που η κυβέρνηση Καραμανλή έπεσε ήταν το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου και αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ίσχυαν οι κατηγορίες».


Τέλος, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, χαρακτήρισε λάθος τους χειρισμούς που έγιναν, με συλλήψεις, διώξεις και προφυλακίσεις; «Αυτό το λάθος το σημείωσα από την πρώτη στιγμή. Η Χρυσή Αυγή έτσι όπως εμφανίζεται κοινοβουλευτικά είναι ένα πολιτικό κόμμα, θα έπρεπε να την χτυπήσεις με πολιτικό τρόπο. Το είχα πει σε όλους τους τόνους και στις κλειστές συσκέψεις και στη συνέχεια το είχα πει και δημόσια. Υπάρχουν πολιτικές κι αν αφαιρέσεις από το κόμμα αυτό ο πολιτικό οξυγόνο του, εξαλείφεις και το κόμμα αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...