ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος για το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο BINTEO

Άστραψε και βρόντηξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος για το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
"Εμείς όταν μιλάμε και λέμε, γιατί μας σφάζετε; Θα είμαστε και ρατσιστές; Θα είμαστε και φονταμενταλιστές; Τι θα είμαστε;" 
ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Διονύσιος.
Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Κορίνθου τόνισε: "Που θα πάμε τελικά όλοι εμείς; Αυτό δεν είναι κήρυγμα μίσους αλλά ειναι κήρυγμα προβληματισμού."


Σχόλια

  1. Ο JERONYMO ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 51% ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΕΙΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. Η ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.