Τέσσερα κατοσταρικάκια μαλάκα ωρομίσθιε , επτά χιλιαρικάκια ο γαμημένος Στουρνάρας. Πιές τον ..φραπέ σου.

 Στα ίδια επίπεδα με τον μισθό που ελάμβανε ο προκάτοχος της θέσης του ανέρχεται ο καθαρός μισθός του διοικητή της  υποτίθεται Τράπεζας της Ελλάδος που δεν έχει χρυσό ούτε ένα ζευγάρι βέρες, Γιάννη Στουρνάρα.
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου διαβιβάστηκε στη Βουλή έγγραφο από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας της Γερμανε-Ελλάδος, στο οποίο υπενθυμίζεται ότι οι αποδοχές του διοικητή της Τράπεζας της
Ελλάδος καθορίζονται με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της, σύμφωνα με το άρθρο 29 του έχοντος ισχύ νόμου Καταστατικού της και επισημαίνεται ότι «ο νέος διοικητής Γιάννης Στουρνάρας ακολουθεί την περιοριστική πολιτική του προκατόχου κλεπτοΠροβόπουλου, ο οποίος οικειοθελώς είχε παραιτηθεί από τη λήψη ποσοστού αρχικά 20% και ακολούθως 30% των αποδοχών του, με αποτέλεσμα ο καθαρός μισθός του να είχε διαμορφωθεί προ της αποχωρήσεως του σε 7.342 ευρώ μηνιαίως».

Στο έγγραφο διευκρινίζεται επίσης ότι «ο διοικητής της ΤτΕ λαμβάνει εκ παραλλήλου την πάγια αποζημίωση των μελών του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας για τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του οργάνου, η οποία ανέρχεται σε μηνιαία βάση σε 257 ευρώ καθαρά, ενώ οι υπηρεσιακές δαπάνες καλύπτονται απολογιστικά βάσει παραστατικών».πηγη

Σχόλια

  1. ΣΤΡΟΦΗ ΕΠ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ Ο ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΣΗΜΙΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΘΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΟΡΝΕΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΙΜΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ. ΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΑΒΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.