Τσίπρας: Είμαστε κοντά στην αυτοδυναμία

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς η κυβέρνηση παρουσιάζει φαινόμενα σήψης
Πρόωρες εκλογές και μάλιστα σύντομα «βλέπει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την εισήγησή του στην πολιτική γραμματεία του κόμματος, τόνισε ότι πυκνώνουν οι ενδείξεις για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες επισημαίνοντας ότι ήταν «καταλυτική η παρουσία μας στη ΔΕΘ, καθώς αρχικά προκάλεσε αμηχανία στην κυβέρνηση, μετά μας κατήγγειλαν για παροχολογία και προχώρησαν σε ασκήσεις υπερκοστολόγησης. Τώρα τρέχουν πίσω από την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ διαρρέοντας μέτρα ανακούφισης».

Ο κ. Τσίπρας, τόνισε ότι είναι χαρακτηριστική η αμηχανία της κυβέρνησης απέναντι στις προγραμματικές προτάσεις που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του βρίσκεται πολύ κοντά στην αυτοδυναμία όταν πραγματοποιηθούν οι εκλογές.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να προκηρυχθούν εκλογές ακόμα και πριν τα stress tests των τραπεζών και την αξιολόγηση της Τρόικα, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ζητώντας από όλους στο ΣΥΡΙΖΑ να τεθούν σε εκλογική ετοιμότητα.
 «Μιλούν για μονομερείς ενέργειες και σπεύδουν αμέσως μετά να διευκρινίσουν ότι πρόκειται για προτάσεις που τελούν υπό την έγκριση της Τρόικα» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
«Εμείς θα εξακολουθήσουμε να καταθέτουμε νομοθετικές προτάσεις για τις εξαγγελίες μας στη ΔΕΘ» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι ήταν σημαντική η απόφαση του κόμματος στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή για τις συμμαχίες.
«Επέδρασε καταλυτικά στη διαμόρφωση του σημερινού κλίματος και οι αποφάσεις μας στην τελευταία Κ.Ε σε σχέση με πρωτοβουλίες και συμμαχίες οι οποίες αποτυπώθηκαν στις πρωτοβουλίες για τη μικρή ΔΕΗ, τον Αιγιαλό και τα δάση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
Επιπλέον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε «Σωστά διαμορφώσαμε το κατάλληλο πλαίσιο για να πάρουμε τις πρωτοβουλίες διαμορφώνοντας πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες. Είμαστε πολύ κοντά στην αυτοδυναμία.
«Θα το τολμήσει η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας για να τονίσει «Θα την αφήσουν;

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.