Προκλητική η Βούλτεψη: «Χαμένα χρήματα οι αγορές ακινήτων» εγω δεν έχω κανένα ακίνητο !!! «είναι χαμένα χρήματα οι αγορές ακινήτων»! δηλωσε

Αποθρασυμένοι πλήρως και «μεθυσμένοι» από την γεύση της εξουσίας οι διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν ότι όχι μόνο είναι πλήρως αποκομμένοι από το λαϊκό αισθητήριο, αλλά και ότι νιώθουν μια διεστραμμένη ηδονή για την φτώχεια, την πείνα και την ανεργία στις οποίες έχουν υποχρεώσει τους Έλληνες.
«Η φωνή του αφέντη» (His masters voice), η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, παραδίδοντας για μια ακόμη φορά μαθήματα αναλγησίας και αναισθησίας δήλωσε σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ ότι η ίδια δεν έχει κανένα ακίνητο και πως «είναι χαμένα χρήματα οι αγορές ακινήτων»!

Ανεξαρτήτως από το αν η Βούλτεψη έχει καταλάβει σε τι είδους γκάφα έπεσε, εν τούτοις η δήλωσή της είναι υβριστική προς όλους τους Έλληνες που μόχθησαν σ΄όλη τους την ζωή για να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα ιδιόκτητο σπίτι. Εμπνευσμένη, προφανώς, από το κομμουνιστικό παρελθόν της οικογένειάς της  και έχοντας τα απαραίτητα κατάλοιπα, ώστε να θεωρεί ότι «η ιδιοκτησία είναι κλοπή», η θρασυτάτη εκπρόσωπος της μνημονιακής κυβέρνησης αποκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ ως κορόιδα όσους Έλληνες απέκτησαν σπίτι, θεωρώντας ως «χαμένα χρήματα» τους κόπους μιας ζωής που δαπάνησαν προκειμένου να αποκτήσουν ιδιόκτητη κατοικία.
Προσπαθώντας κάποιος να ερμηνεύσει την δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι ο χαρακτηρισμός της «χαμένα χρήματα» αφορά το γεγονός ότι ο ΕΝΦΙΑ ουσιαστικά οδηγεί στην κατάσχεση των ιδιόκτητων ακινήτων με τους υπέρογκους ληστρικού τύπου φόρους που βάζει. Και έχουν το θράσος οι νερόβραστοι πολιτικάντηδες της ΝΔ να εγκαλούν σε «συστράτευση» κατά του ΣΥΡΙΖΑ , την ίδια ώρα που με αθέμιτες μεθόδους βάζουν χέρι στην περιουσία του Ελληνικού Λαού. Αρπάζουν τα σπίτια του κόσμου και μετά τις επόμενες εκλογές θα συνεργαστούν με τον «τρισκατάρατο» Τσίπρα για να συνεχίσουν από κοινού το καταστροφικό τους έργο.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.