Οι “νταβατζήδες” και το καθήκον του Χρυσαυγίτη - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΤΗΛΕΧΟΥΝΤΑ - ΤΗΛΕΔΙΚΗ
Όπως γνωρίζετε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της προφυλακίσεως τόσο εμού, όσο και των Συναγωνιστών μου, επίσης βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. Δεν περίμενα τίποτε διαφορετικό. Της χώρας ευρισκομένης πλέον κατ’ ουσίαν σε προεκλογική περίοδο δεν θα ήθελαν στην οποιαδήποτε περίπτωση εμένα έξω από τα σίδερα οι εξουσιαστές του τόπου. Είναι προφανές ότι η πολιτική μας δίωξη συνεχίζεται και ότι η συμμαχία των “προθύμων” συνεχίζει το έργο της, χωρίς τον οποιοδήποτε σεβασμό σε νόμους και Σύνταγμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συμβούλιο συνεδρίασε δέκα ολόκληρες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία του δωδεκαμήνου και μάλιστα την ίδια ημέρα (18 Σεπτεμβρίου), στη διάρκεια της οποίας κορυφωνότανε από τα κανάλια της διαφθοράς μία νέα “χρυσαυγιάδα”. Ασφαλώς και η σύμπτωση αυτή δεν είναι τυχαία...

Οι τηλεδικαστές των Εθνικιστών και το βρώμικο παρελθόν τους
Άλλωστε άπαντες σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν τον ρόλο τον οποίο διεδραμάτισε εναντίον μας η περίφημη τηλεχούντα. Και εάν κάποιος έχει αμφιβολίες, ας προβληματιστεί από το ότι τις τελευταίες ημέρες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενώ εδέχετο έναν ποταμό λάσπης, έναν ωκεανό από συκοφαντίες, οι μεγάλοι “δημοκράτες” στα βρώμικα κανάλια δεν της έδωσαν ούτε για ένα λεπτό την δυνατότητα να απαντήσει στις κατηγορίες τους.
Όλες αυτές τις ημέρες τα κανάλια του προτεκτοράτου επαναλάμβαναν τις ψευδολογίες των πρώτων ημερών (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013), έλεγαν και τώρα τα ίδια τα οποία έλεγαν και πριν από έναν χρόνο χωρίς βεβαίως να αναφέρουν ότι μέσα σε αυτόν τον χρόνο (Σεπτέμβριος 2013-Σεπτέμβριος 2014) στην διάρκεια της ανάκρισης από την “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη, δεν κατέστη δυνατόν να αποδειχθεί η άθλια συκοφαντία ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία “εγκληματική οργάνωση”. Δεν κατόρθωσαν να αποδείξουν το κατηγορητήριο το οποίο χάλκευσαν εναντίον μας στα υπόγεια του Μαξίμου οι μυστικοσύμβουλοι της καταρρέουσας χούντας Σαμαρά.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές στην δίωξή μας τα κανάλια. Πριν αναφερθώ στα έργα και στις ημέρες τους τις τελευταίες δεκαετίες εις βάρος του Έθνους, θα πω δυο λόγια για τους περίφημους ιδιοκτήτες τους. Ο ένας από αυτούς είναι εμπαθής κομμουνιστής με παρελθόν πλούσιο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι υπήρξε και πράκτορας της Σοβιετικής Ενώσεως. Στη συνέχεια άλλαξε στρατόπεδο και έχει κερδίσει δισεκατομμύρια εξασφαλίζοντας σκανδαλώδεις εργολαβίες. Άλλος, ο οποίος εμφανίζεται ως “εθνικόφρων”, στην πραγματικότητα δεν είναι ο ιδιοκτήτης του σταθμού του, αλλά αχυράνθρωπος ενός διεθνούς μεγιστάνα των μίντια, με άφθονα σκάνδαλα εις βάρος του. Έτερος εκ των “νταβατζήδων” είναι γνωστός απατεώνας με πλούσιο παρελθόν και μέλλον, όντας υπόδικος, ενώ ένας άλλος μεγαλοπαράγοντας είναι γνωστός για τις σχέσεις του με τους Τούρκους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 1974, όταν ο Αττίλας σφαγίαζε τον Ελληνισμό στην Κύπρο μας.
Αυτοί είναι οι “νταβατζήδες” οι οποίοι θέλουν να εξοντώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Με δύο λόγια, σε πλήρη συνεργασία με ένα διεφθαρμένο παρακράτος έστησε η τηλεχούντα μία τηλεδίκη και σκοπό έχει και η πραγματική δίκη να είναι και αυτή μία τηλεδίκη! Όμως αυτό δεν θα περάσει εύκολα γιατί στη δίκη θα έχουμε δημόσιο λόγο και θα είναι παρόντα ακόμη και διεθνή ΜΜΕ και θα ακουστούν πολλά για πολλούς. Θα έχουμε όσο κι αν προσπαθήσουν να μας εμποδίσουν την δυνατότητα να απαντήσουμε στο τερατώδες κατηγορητήριο περί “εγκληματικής οργανώσεως”.
Έργα και ημέρες τηλεχούντας
Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη τον βρώμικο ρόλο των τηλεοπτικών βόθρων και των ρυπαρών φυλλάδων του καθεστώτος στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και ας δούμε επιγραμματικά τα έργα και τις ημέρες τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού τις τελευταίες δεκαετίες.
1999 - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Όλες οι εφημερίδες και προπάντων τα κανάλια έκαναν τότε συνεχή προπαγάνδα, οδηγώντας τον λαό στην καταλήστευσή του από τα κοράκια του Χρηματιστηρίου. Μέχρι και ειδικές εκπομπές είχαν και όχι μόνον. Μπήκαν και οι ίδιες οι εταιρείες των ΜΜΕ σαν επιχειρήσεις στο Χρηματιστήριο και καταλήστεψαν τον κόσμο αφού σήμερα πλέον οι μετοχές τους έχουν μηδαμινή αξία. Όχι μόνον δεν κατήγγειλαν, αλλά αντίθετα έλαβαν και μέρος, λοιπόν, στην μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
2004 - OLYMPIC GAMES: Στο μεγάλο γλέντι, το οποίο δήθεν θα αναβάθμιζε την χώρα και το οποίο αντίθετα συνέβαλε στην χρεοκοπία, ήταν επίσης παρόντες οι “νταβατζήδες”. Παρόντες όχι μόνον σαν διαφημιστές πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι, αλλά και σαν εργολάβοι και προμηθευτές.
2008-2009 - ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Τα κανάλια έστησαν τα σκάνδαλα, η διαπλοκή σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς ήταν που έστησε την υπόθεση Ζαχόπουλου και το Βατοπαίδι, αποδεικνύοντας ότι η πραγματική κυβέρνηση αυτού του τόπου ήταν και είναι τα σκοτεινά συμφέροντα.
2009 -”ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”: Και πάλι τα κανάλια ήταν αυτά, τα οποία οδήγησαν την χώρα στην κυβέρνηση Παπανδρέου με τη γνωστή συνέχεια.
2010 - ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Όταν από το Καστελόριζο ο Παπανδρέου υποδούλωνε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, τα κανάλια και πάλι ήταν αυτά, τα οποία υποστήριξαν με θέρμη το εθνοκτόνο Μνημόνιο, το οποίο συνεχίζουν να υποστηρίζουν μέχρι σήμερα.
Η Πίστη μας είναι πιο δυνατή από το μίσος τους
Αυτά είναι τα κανάλια, τα οποία έστησαν και συνεχίζουν την τηλεδίκη-καταδίκη χωρίς καν απολογία της Χρυσής Αυγής. Θέλουν την εξόντωσή μας και δεν το κρύβουν. Παρ’ όλο όμως το βρώμικο πόλεμό τους, η Χρυσή Αυγή αντέχει και δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.
Συνέχισαν με ένταση μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά τον πόλεμο λάσπης εναντίον μας τον Σεπτέμβριο του 2013, φυλάκισαν τόσο εμένα όσο και βουλευτές του Κινήματός μας, κλιμάκωσαν την πολιτική τρομοκρατία με τους παρακρατικούς μηχανισμούς και όμως, τον Μάιο του 2014 στις Ευρωεκλογές όχι μόνον δεν μείωσαν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, αλλά η Χρυσή Αυγή ανέβηκε στο 9,4%.
Γιατί αυτοί μπορεί να έχουν τα κανάλια, εμείς όμως έχουμε την ψυχή! Γιατί αυτοί μπορεί να έχουν το ατέλειωτο βρώμικο χρήμα, εμείς όμως έχουμε Ελληνική καρδιά και το δίκαιο μαζί μας.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από το κελί της φυλακής μου συμπληρώνοντας έναν χρόνο πίσω από τα σίδερα, σας δηλώνω υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου και σας ζητώ όλοι εσείς να γίνεται η φωνή μας, η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια στην βρώμικη προπαγάνδα τους και την παράνομη εξουσία τους. Όλοι εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να γίνετε οι φλογεροί αγγελιοφόροι του μηνύματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η Πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά, αυτοί έχουν τα μέσα, εμείς την Πίστη και για αυτό θα νικήσουμε.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.