Ο Σαμαράς «πουλάει τρέλα» μιλώντας για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας

Χρησιμοποιώντας για πολλοστή φορά το απύθμενο θράσος που τον διακατέχει, ο Σαμαράς παρουσίασε ξανά μια εντελώς ψευδή εικόνα της πραγματικότητας με τις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου. «Η Ελλάδα προχωρά. Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν. Επενδύουμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον με ανάπτυξη και με θέσεις εργασίας. Έχουμε να κάνουμε, όμως, ακόμη πολλά. Με τις θυσίες του Ελληνικού Λαού αρχίζει να γίνεται μήνα με το μήνα η Ελλάδα μια χώρα φυσιολογική». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Σαμαράς δείχνοντας ότι έχει αποκοπεί πλήρως από την πραγματικότητα και ζει «στην κοσμάρα του».

Με 27% ανεργία και με τους υπόλοιπους εργαζόμενους να βλέπουν ότι έχουν μισθούς πείνας πώς θα έρθει η ανάπτυξη; Μήπως με το να πάρει ο Μπόμπολας πάλι διάφορα μεγάλα έργα; Συναγωνιζόμενος επάξια τον προκάτοχό του Γιωργάκη Παπανδρέου στην εκτόξευση ψεμάτων ο Σαμαράς διαστρεβλώνει πλήρως την αληθινή κατάσταση της Χώρας, θεωρώντας ότι μιλώντας ψευδώς για ανάπτυξη θα γίνει συνάμα και πιστευτός.
Μια ερειπωμένη (από αυτόν και τους ομοίους του) Χώρα, όπου δεν υπάρχει καμία περίθαλψη, η παιδεία είναι διαλυμένη, η ανάπτυξη που οραματίζεται ο Σαμαράς σε ποιους θα βασιστεί; Στους ανέργους, τους άστεγους και τους αυτόχειρες; Οι Έλληνες σ’ ολοένα και αυξανόμενο αριθμό, δείχνουν να κυριεύονται από την απελπισία και την απόγνωση, στην οποία τους σπρώχνει αυτή ακριβώς η πολιτική του Σαμαρά και των συνενόχων του. Ασελγώντας πάνω στα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού και λίγο πριν δώσει και πάλι τα διαπιστευτήριά του στην Μέρκελ, ο Σαμαράς προκαλεί ασύστολα με τα λεγόμενά του. Αν αυτός ο τόπος έχει την δυνατότητα να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς ανάπτυξης και διαβίωσης, το πρωταρχικό πράγμα που πρέπει να γίνει είναι η όσο το δυνατόν πιο σύντομη αποχώρηση από την εξουσία της ανθελληνικής αυτής κυβέρνησης, η οποία δίχως τον παραμικρό δισταγμό υποθηκεύει τη Εθνική μας Ανεξαρτησία, ξεπουλά την Δημόσια Περιουσία και εξαθλιώνει το βιοτικό επίπεδο του Ελληνικού Λαού.
Η πτώση, δια μέσου των εκλογών, της ανεύθυνης, ανάλγητης και απαράδεκτης αυτής κυβέρνησης σε συνδυασμό με την ακόμη μεγαλύτερη ενδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μονόδρομο για την Αληθινή Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους ελληνόφωνους συνεργάτες τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.