ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;

Νέο γύρο διώξεων αστυνομικών προαναγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς η καθεστωτική «Καθημερινή» (των μεγαλοεφοπλιστών Αλαφούζων…), δημοσιεύοντας μια έκθεση των λεγόμενων «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ για σχέσεις αστυνομικών με την Χρυσή Αυγή. Πάρτε μια γεύση:
 «Αθέατες και άγνωστες περιπτώσεις σύμπλευσης, υποβοήθησης και στενών σχέσεων ανάμεσα σε αστυνομικούς και τη Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτει το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Καθημερινή.


Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγαν πολύμηνη έρευνα και ανακάλυψαν «τρανταχτές» περιπτώσεις αστυνομικών που όχι μόνο έκαναν τα στραβά μάτια στη δράση των χρυσαυγιτών, αλλά πολλές φορές συνέπλευσαν μαζί τους…».


Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι γιατί εφόσον η συγκεκριμένη έκθεση υπεβλήθη στις 10/4/2014 στον εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, βγαίνει τώρα, 5 και πλέον μήνες αργότερα, στο φως της δημοσιότητας; Προφανώς, ο πανικόβλητος φον Αντωνάκης δεν το πήρε το μάθημά του και θέλει να ξεκινήσει νέο γύρο κατατρομοκράτησης των αστυνομικών και γενικότερα των ενστόλων, ενόψει των εκλογών που ’ρχονται. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Το αντίθετο του επιδιωκομένου: ακόμα περισσότεροι ένστολοι θα ψηφίσουν «δαγκωτό» Χρυσή Αυγή!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.