Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;

Νέο γύρο διώξεων αστυνομικών προαναγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς η καθεστωτική «Καθημερινή» (των μεγαλοεφοπλιστών Αλαφούζων…), δημοσιεύοντας μια έκθεση των λεγόμενων «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ για σχέσεις αστυνομικών με την Χρυσή Αυγή. Πάρτε μια γεύση:
 «Αθέατες και άγνωστες περιπτώσεις σύμπλευσης, υποβοήθησης και στενών σχέσεων ανάμεσα σε αστυνομικούς και τη Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτει το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Καθημερινή.


Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγαν πολύμηνη έρευνα και ανακάλυψαν «τρανταχτές» περιπτώσεις αστυνομικών που όχι μόνο έκαναν τα στραβά μάτια στη δράση των χρυσαυγιτών, αλλά πολλές φορές συνέπλευσαν μαζί τους…».


Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι γιατί εφόσον η συγκεκριμένη έκθεση υπεβλήθη στις 10/4/2014 στον εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, βγαίνει τώρα, 5 και πλέον μήνες αργότερα, στο φως της δημοσιότητας; Προφανώς, ο πανικόβλητος φον Αντωνάκης δεν το πήρε το μάθημά του και θέλει να ξεκινήσει νέο γύρο κατατρομοκράτησης των αστυνομικών και γενικότερα των ενστόλων, ενόψει των εκλογών που ’ρχονται. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Το αντίθετο του επιδιωκομένου: ακόμα περισσότεροι ένστολοι θα ψηφίσουν «δαγκωτό» Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...