Γερμανική εφημερίδα ξεμπροστιάζει την Χούντα Σαμαρά: Ψήφισαν τον αντιρατσιστικό ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή!

Τα αποκαλυπτήρια του περιβόητου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου και της χούντας Σαμαρά κάνει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau, σε σχετικό της άρθρο για τον εν λόγω νόμο - τερατούργημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση.
Στο άρθρο της η εφημερίδα αποκαλύπτει το προφανές, δηλαδή ότι πρόκειται για ένα νομοθέτημα εξίσου φωτογραφικό με την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει:
«με έναν νέο νόμο, που ποινικοποιεί το ρατσισμό, η Ελλάδα μάχεται κατά της ακροδεξιάς. Ενώσεις ομοφυλόφιλων ωστόσο ήλπιζαν σε περισσότερα από τον αντιρατσιστικό νόμο. Με το νέο νόμο η Αθήνα προσπαθεί περισσότερο να πάρει τον αέρα από τα πανιά του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, των οπαδών και υποστηρικτών της.»
Κοινώς η νομοθέτηση του εν λόγω εκτρώματος δεν είχε κανένα απολύτως νόημα, αλλά η κυβέρνηση ήθελε να διατρανώσει την πίστη της στα ξένα κέντρα εξουσίας, που φοβούμενα για τα συμφέροντά τους, απαιτούσαν και απαιτούν την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού πραγματικά Πατριωτικού Κινήματος, το οποίο δεν εξυπηρετεί τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.
Έτσι με ένα νομοσχέδιο αρκούντως αόριστο ώστε να είναι αντισυνταγματικό και η εφαρμογή του να στηρίζεται σε πολιτικές εντολές, η κυβέρνηση φιλοδοξεί πλήξει τον μοναδικό πραγματικό υπερασπιστή των Ελλήνων, την Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ουδέποτε διευκρινίστηκαν οι έννοιες - κλειδιά του νομοσχεδίου, όπως «η παρότρυνση σε διακρίσεις» ή η «έκφραση μίσους». Ο λόγος που αυτές οι έννοιες παρέμειναν αδιευκρίνιστες είναι προκειμένου να διαφυλαχτεί η ασφάλεια των αντεθνιστών, όταν δηλώνουν ευθαρσώς το μίσος τους για την Ελλάδα, ενώ αντιστοίχως να ποινικοποιείται η έκφραση πολιτικού λόγου εναντίον της λαθρομετανάστευσης.
Καθόλου τυχαίο, συνεπώς, αυτό που γράφει η συγκεκριμένη γερμανική εφημερίδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά - και δεν το έκρυψαν άλλωστε - ότι η παραγγελία του νομοσχεδίου από σιωνιστικές οργανώσεις και επιτρόπους, οι οποίοι «συμπτωματικώς βρίσκονταν στο pay roll του Soros, έγινε για την Χρυσή Αυγή. Το υποκριτικό της όλης υποθέσεως είναι ότι η κυβέρνηση κάνει λόγο για ένα νομοθέτημα που απευθύνεται σε όλους, ενώ είναι απολύτως σαφές ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας για την αθώωση των πάντων, εκτός από αυτούς για τους οποίους θα υπάρχουν πολιτικές εντολές.

Υ.Γ. Αναμένουμε διακαώς την απόσυρση και την τελετουργική καύση όλων των αντιτύπων της ταινίας «Ο ουρανοκατέβατος» του 1965, στην οποία περιέχεται το ρατσιστικότατο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, «Ο αράπης». 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.