Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Την αλυτρωτική σημαία της "Μακεδονίας" σήκωσε στον Όλυμπο ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων


 O ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Ο αντιπρόεδρος της βουλής των Σκοπίων, και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, πανηγυρίζει προκλητικά ότι «κατέκτησε» την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου και φωτογραφήθηκε κρατώντας στα χέρια του την κόκκινη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας η οποία και ηταν η πρώτη σημαία των Σκοπίων πριν την υπογραφή της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995.. Πρόκειται για απίστευτη προσβολή εντός του ελληνικού εδάφους. Ακόμα πρεριμένουμε την απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ για αυτήν την εχθρική κίνηση.


Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Vest των Σκοπίων, φιλοξενεί φωτογραφίες και δηλώσεις του κ.Μιλόσοσκι. «Ο αντιπρόεδρος της βουλής - πρώην υπουργός Εξωτερικών- Αντόνιο Μιλόσοσκι, κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στην Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, συνεχίζοντας: «Μετά από μία ώρα σκληρής αναρρίχησης στους βράχους, πάτησε την κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα. Μέσα στα συγχαρητήρια και τις αγκαλιές φώναζε και τραγουδούσε. Φυσικά τράβηξε και φωτογραφίες. Ο ίδιος ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, τόνισε ότι τη σημαία που κρατά στον Όλυμπο με τον 16άκτινο ήλιο της Βεργίνας, την έχει πάντοτε μαζί του».Νέα πρόκληση Σκοπιανών, αυτή τη φορά από τον Αντιπρόεδρο της FYROM, μέσα στη Μακεδονία μας

Ο αντιπρόεδρος της σκοπιανής κυβέρνησης ‘ύψωσε’ τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στην κορυφή του Ολύμπου (Μύτικα) και κόλλησε αυτοκόλλητο με τον τίτλο «Δημοκρατία της Μακεδονίας», στον πίνακα του καταφυγίου στον Όλυμπο.«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- πρώην υπουργός Εξωτερικών- Αντόνιο Μιλόσοσκι, κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στην Ελλάδα», γράφει στο εξώφυλλό της η σκοπιανή ‘Βέστ’. «Μετά από μία ώρα σκληρής αναρρίχησης στους βράχους, πάτησε την κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα. Μέσα στα συγχαρητήρια και τις αγκαλιές φώναζε και τραγουδούσε. Φυσικά τράβηξε και φωτογραφίες.

 Για τη συγκεκριμένη σημαία η κυβέρνηση της FYROM δεσμέυτηκε στην ενδιάμεση συμφωνία (άρθρο 7) ότι δεν θα τη χρησιμοποιήσει και δεν θα οικειοποιείται σύμβολα της Βεργίνας, αλλά…
Θυμίζουμε, ότι ο Αντόνιο Μιλόσοσκι σπούδασε στην Αμερική και για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι εγγονός Ελλήνων από την Καστοριά. Ήταν επίσης ο άνθρωπος που ήρθε στην Κέρκυρα με το κυβερνητικό αεροσκάφος της FYROM, το οποίο είχε τα διακριτικά «Republic of Macedonia» και είχε δημιουργηθεί σάλος τότε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...