Eπιτέλους Χάος! 10 παπανδρεικοί βουλευτές δεν ψηφίζουν Πρόεδρο Δημοκρατίας της κυβέρνησης!

ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Ο ΓΑΠ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ
Οχι, δεν θα μας απογοητεύσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
 Θα προκαλέσει επιτέλους το επιθυμητό χάος ώστε να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα το βασανιστήριο του αργού θανάτου.
 Μιλάμε για ένα κοκτέηλ θανάτου με κύρια συστατικά την αρρωστημένη εμμονή της Μέρκελ και του Σόιμπλε στη λιτότητα και την ύπαρξη των νοσηρών κρατιστών στην κυβέρνηση της Αθήνας.


Οι νοσηροί κρατιστές οι οποίοι επέλεξαν να δολοφονήσουν 1,5 εκατομμύριο ανέργους του ιδιωτικού τομέα από το να απολύσουν 500 χιλιάδες κηφήνες του Δημοσίου-τα πελατάκια τους.

Τους έδωσε αυτή την δυνατότητα ο Μπομπ Τρα όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Κουρδιστό Πορτοκάλι στο Απαγορευμένο Ρεπορτάζ που ακολουθεί>

Ο Μπομπ Τρα, μόνιμος αντιπρόσωπος του IMF στην Αθήνα, ζούσε σε ένα διαμέρισμα της Φιλοθέης το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατρέψει σε φρούριο. Ακόμη και το κροτάλισμα των εξατμίσεων από τα παπιά των  delivery boys  που ακουγόντουσαν στο βάθος πίσω από τις φυλλωσιές προκαλούσε κόκκινο συναγερμό. Οι άνδρες ασφαλείας τινάζονταν σαν αιλουροειδή- κάποιοι από δαύτους φοράνε τις μάσκες του χημικού πολέμου ενώ κάποιοι αλλοι ξαπλώνουν πίσω από τον μαντρότοιχο με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Χαλάρωναν μόνο όταν άκουγαν τον επικεφαλής να τους φωνάζει:

-Πιτσαδόρος ρε χαιβάνια, δεν είχατε πιτσαδόρο στα χωριά σας;

Ένα βράδι δύο δημοσιογράφοι μεγάλης αθηναικής εφημερίδας επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο και να πάρουν συνέντευξη από τον σκληροτράχηλο Μπομπ Τρα.

Οι περίοικοι τους πήραν χαμπάρι και ειδοποίησαν την ασφάλεια. Σε κλάσματα δευτερολέπτου (όσο χρειάζεται ένα κοράκι να σφυρίξει πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού στο πρόσταγμα «Θωμάς»), η περιοχή γέμισε περιπολικά. Ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους, ο πλέον έμπειρος, κατάφερε να χαθεί στο σκοτάδι. Ο άλλος, πιο ψάρακλας, έδωσε μια και άρχισε να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο σαν τον Ταρζάν για να μην τον εντοπίσουν τα όργανα. Έζησε ένα θρίλερ αλλά στο τέλος τα κατάφερε.

Ο Μπομπ σε αντίθεση με τον Πολ Τόμσεν και τις γνωστές περιπέτειές του με την Σουζάνα- της  μεγάλης εγχώριας Τράπεζας- ζούσε στην Αθήνα μια αυστηρή, τυπική ζωή. Το χειρότερό του είναι οι διαρροές στα ΜΜΕ γι αυτό και έκανε ολόκληρο επεισόδιο με τον δημοσιογράφο του ΒΗΜΑτος Ζώη Τσώλη.

Ο ίδιος σε αραιά διαστήματα δεχόταν να συναντήσει εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, ανθρώπους της αγοράς που λέμε και να κουβεντιάσει μαζί τους για τον αντίκτυπο των μέτρων που έχουν ενσκήψει σαν τον τυφώνα  Sandy.

Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, ένα βράδι σε σπίτι της Φιλοθέης, ο Μπομπ Τρά έδωσε την δική του ανατριχιαστική μαρτυρία για το πως επιλέχθηκε το πετσόκομα μιθών και συντάξεων, μαζί με τα χυδαία χαράτσια που ακολούθησαν.

Η παράθεση των γεγονότων είναι σοκαριστική για το μέγεθος της ενοχής δύο εκ των πρωταγωνιστών της κόλασης που βιώνουμε. Των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου:

-Δώσαμε (η Τρόικα) 3 εναλλακτικές στον κ. Παπακωνσταντίνου-άρχισε να διηγείται ο Μπομπ Τρα. H πρώτη ήταν να απολυθούν άμεσα 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπακωνσταντίνου που τον είχαμε στην άλλη άκρη του ακουστικού μας είπε «περιμένετε να ενημερώσω τον κ. Παπανδρέου». Ήμασταν στη γραμμή όταν μας μετέφερε την κάθετη άρνηση του τότε πρωθυπουργού, «με τίποτε, είναι ψηφοφόροι μας, αυτοί μας στηρίζουν». Η δεύτερη εναλλακτική ήταν να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μια καταιγίδα αποκρατικοποιήσεων. Κι αυτό το αρνήθηκε με το ίδιο επιχείρημα «αυτοί μας στηρίζουν». Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική ήταν το κόψιμο μισθών και συντάξεων. «Ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση...Αυτό να κάνουμε...» μας απάντησαν ομόφωνα οι κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Οι συνομιλητές του πάγωσαν. Τον άκουγαν άφωνοι να διηγείται μέσα σε λίγα λεπτά την επιλογή του ολέθρου για έναν ολόκληρο λαό.

Μας οδήγησαν αλυσοδεμένους στο Μνημόνιο για να μην διαταραχθεί το σαθρό πολιτικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης που βασίζεται στο κομματικό κράτος.

Και το πιο άρρωστο; Σήμερα Σεπτέμβριος του 2014, μετά από 4 χρόνια ισοπέδωσης κάθε ανθρώπινης αξίας, με 30% ανεργία στον ιδιωτικό τομέα, έρχονται οι κρατιστές σαδιστές της εξουσίας και με πάσης φύσεως τερτίπια αντιστέκονται στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων-δηλαδή των ψηφοφόρων τους. Δολοφονούν την Ελλάδα για να υποδύονται οι σαρδανάπαλοι υπουργοί και φαρισαίοι των κυβερνήσεων τους μανατζαρέους σε ένα κράτος που αποδεδειγμένα είναι ανίκανο να υποδυθεί τον επιχειρηματία.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Εάν δεν μειωθούν στο μισό οι δημόσιοι υπάλληλοι η Ελλάδα, όσοι αιώνες και να περάσουν, δεν έχει σωτηρία το άθλιο κράτος και οι πολίτες του. Ένα πρωί θα μας  καταπιούν γειτονικά κράτη όπως είναι η Αλβανία και η Τουρκία.

Καμία μετάταξη δημοσίων κηφήνων δεν πρόκειται να μας διασώσει από τον βέβαιο θάνατο.

Το να πάρεις ένα διορισμένο κομματόσκυλο, που ξύνει για δεκαετίες τ΄αρχίδια του,  σε έναν Οργανισμό και να τον μετακινήσεις σε κάποιον άλλο δεν έλυσες το πρόβλημα.

Πρέπει να πάνε σπίτια τους 500.000 δημόσιοι υπάλληλοι με το μισό του μισθού τους και ανάλογες ρυθμίσεις στα δάνειά τους.

Στην συνέχεια πρέπει να εκσυγχρονισθούν-ενοποιηθούν οι δημόσιες υπηρεσίες με προηγμένο λογισμικό.

Αυτή είναι η κατάσταση στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Σαμαρά πέρα από το ιστορικά πράγματι επίτευγμα να βάλει τέλος στις μπίζνες του κράτους με το κοκκαλέικο δεν έχει να επιδείξει τίποτε άλλο. Ούτε μια μεταρρύθμιση της προκοπής, ούτε μια τζούρα σύγχρονου ευρωπαικού κράτους.

Ακόμη κι έτσι ο Σαμαράς και μόνο γι΄αυτό το επίτευγμά του θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωθυπουργού που έκανε το κράτος των νταβατζήδων να ματώσει. Δεν είναι ασήμαντο και θα μετρήσει στα συν του από την Ιστορία.

Πάμε τώρα στην επιστροφή του ΓΑΠ. Οπως όλα δείχνουν ο Παπανδρέου είναι έτοιμος να προκαλέσει το απόλυτο χάος.

Να επιταχύνει την καταστροφή που όλοι-πλούσιοι και φτωχοί-περιμέρνουμε.

Ο Παπανδρέου ζήτησε κιόλας από τους παπανδρεικούς βουλευτές να μην στηρίξουν πρόεδρο Δημοκρατίας που θα υποδείξει η κυβέρνηση.

Αυτό είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα προς τις πρόωρες εκλογές του Οκτωβρίου. Το δεύτερο θα είναι να κάνει κόμμα ο ίδιος ή να εξαναγκάσει τον Βενιζέλο να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ.

Οπως και νάχει ο άνθρωπος που γύρισε από το πουθενά μπορεί να αποδεχθεί κυρίαρχος του παιγνιδιού και κυρίως κλειδοκράτορας της Κόλασης.

Μπορείτε να φαντασθείτε τι θα σημάνει εάν το πρώτο κόμμα το βράδι των εκλογών έχει την ανάγκη του κόμματος του ΓΑΠ για να κάνει κυβέρνηση.

Να συγκυβερνήσουν δηλαδή Τσίπρας-Γιώργος ή Σαμαράς-Γιώργος.

Οπως και νάχει μπήκαμε στην τελική ευθεία για το χάος που θα καταστρέψει ολοσχερώς το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.


-Λεβεντόπαιδο ΓΑΠ, μπες στο μαγαζί και κλείστο...

πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.