Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Kατάντησαν την Εθνική Φρουρά “made in Turkey” - Στρατιωτική συνεργασία με τον κατακτητή

Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο στην Κυπριακή Κοινωνία, ακόμα και στα Εθνικά μας ζητήματα. Μετά τις αποκαλύψεις που αποκλειστικά έφερε στο φως της δημοσιότητας η διαδικτυακή ομάδα του www.elam.com.cy, ακόμα μία αποκάλυψη έρχεται ξανά αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας.
Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδαπροβάλαμε με αποκλειστικές φωτογραφίες την περιφορά Τούρκικου (Τ/"Κ")
γεγονός ότι, ο κατοχικός ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, έφθασε στις ελεύθερες περιοχές για συνομιλίες, με την σημαία του μορφώματος του να κυματίζει προκλητικά πάνω στο αμάξι του, υπό το βλέμμα μάλιστα του Κοινοτάρχη μας, Νίκου Ανανστασιάδη, χωρίς καμία αντίδραση.
ασθενοφόρου στην καρδιά της Λευκωσίας υπό την συνοδεία μάλιστα της αστυνομίας, ενώ χθες προβάλαμε και την παρουσία σταθμευμένου σκάφους στην Λευκωσία με την σημαία του ψευδοκράτους. Πιο παλιά ήμασταν οι μόνοι που αναδείξαμε το
Λυπούμαστε, αλλά δυστυχώς, για ακόμα μία φορά αναγκαζόμαστε να έρθουμε στα της Εθνικής Φρουράς και την κατάντια στην οποία έχει υποπέσει. Να θυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν, σε αποκλειστικό και πάλι δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, www.elam.com.cy, προβάλαμε μια είδηση, η οποία μόνο ντροπή και αηδία μπορεί να προκαλέσει. Στις αποθήκες του στρατού μας εντοπίστηκαν Τούρκικα διαβασμένα κοτόπουλα τα οποία χορηγούντο στους στρατιώτες μας, στην συσκευασία των οποίων υπήρχε και η τούρκικη σημαία.
Για ακόμα μια φορά δεν τραβήχτηκε κανένα αυτί με αποτέλεσμα ακόμα ένα σκάνδαλο να πέσει στα μαλακά χωρίς να τιμωρηθεί κανένας. Η κατρακύλα όμως συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Αυτή την φορά σε συγκεκριμένο στρατόπεδο (του οποίου κατέχουμε το όνομα του) βρέθηκαν κιβώτια πυρομαχικών με την ένδειξη "Country of origin: TURKEY" - Χώρα προέλευσης: Τουρκία.
Δηλαδή, με απλά λόγια, έχουμε γίνει και στρατιωτικά, δεκανίκι του εχθρού μας, ο οποίος δια της βίας και των όπλων, κρατά την μισή μας πατρίδα εδώ και σαράντα χρόνια και είναι υπεύθυνος για την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων. Χρηματοδοτούμε τον εχθρό μας, τον οποίο μάλιστα εμπιστευόμαστε για την χορηγία στρατιωτικών υλών.


Αίσχος, ντροπή και αηδία, για πολλοστή φορά, είναι τα αισθήματα που μας προκαλούν οι αδέξιοι που χειρίζονται, σήμερα, τις τύχες αυτού του τόπου. Με την ανοχή και την αδεξιότητα κάποιων, έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την Εθνική Φρουρά, "Made in Turkey".
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με έντονο ύφος απαιτεί εξηγήσεις και την άμεση παραίτηση όλων των υπευθύνων. Η παραμονή των ιθυνόντων στα πόστα τους αποτελεί κίνδυνο για την ίδια την υπόσταση του κράτους μας. Βαρύτατες ευθύνες βαραίνουν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Ανανστασιάδη, που για λόγους ευθιξίας πρέπει να «κόψει κεφάλια» ή να παραιτηθεί ο ίδιος, αφού για ακόμα μια φορά κρίνεται κατώτερος των περιστάσεων.
Καλούμε σύσσωμες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν το αποτρόπαιο αυτό γεγονός και να απαιτήσουν τις άμεσες παραιτήσεις των ιθυνόντων.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...