Νέο “παρασκηνιακό” δημοσκοπικό δωράκι Σταμάτη στον Σαμαρά με κόψιμο ποσοστών από την Χρυσή Αυγή

Σε συνέχεια των δυο χθεσινών στημένων δημοσκοπήσεων ήρθε σήμερα ακόμα μία χαλκευμένη δημοσκόπηση από την εταιρεία Metrisi για την νεοδημοκρατική εφημερίδα "Παρασκήνιο".
Η εν λόγω δημοσκόπηση διαφέρει από τις χθεσινές σχετικά με το ποιος την έκοψε και την έραψε, αφού φαίνεται ξεκάθαρα η παρέμβαση του αρχιμάγειρα των δημοσκοπήσεων Σταμάτη,  ο οποίος κάνει το παν για να μην στενοχωριέται ο Αντώνης.
Σε αυτήν η ψοφοδεξιά φαίνεται να υπολείπεται μόνο 3 μονάδες από τον Σύριζα, ενώ η πραγματική διαφορά είναι τριπλάσια. Από την άλλη η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται στην τρίτη θέση, αλλά με εμφανώς πετσοκομμένα ποσοστά τα οποία έχουν μοιραστεί κυρίως στην ΝΔ.
 Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου δίνει στα κόμματα:


Σύριζα 26,7%
ΝΔ 23,6%
Χρυσή Αυγή 6,7%
Πασόκ 5,3%
ΚΚΕ 5,3%
Ποτάμι 4,5%
ΑΝΕΛ 2,4%
Κόμμα Λυκούδη 2,1%
Δημάρ 0,9%
Αν αναρωτιέστε που πήγαν τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής δείτε που έχει φτάσει η ψοφοδεξιά του κατεστραμμένου Σαμαρά, δείτε το ποσοστό του "νέου κόμματος Λυκούδη" (!) και την αδιευκρίνιστη ψήφο και κάνετε τις ανάλογες αναγωγές.

Η αλήθεια θα είναι πολύ πικρή το βράδυ των εκλογών για την κλίκα των σκευωρών του Μαξίμου και όσα ψέμματα και να πουν, σύντομα θα αντιμετωπίσουν την λαϊκή ετυμηγορία η οποία θα είναι αμείλικτη!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.