Πάνος Καμμένος: Απο τους λιους ζωντανους στη Βουλή των ζόμπι

Βόμβες έριξε στη ΒουΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΗλή ο Πάνος Καμμένος για το σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν.
  Ο Π. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρνει φωτογραφικές διατάξεις για να εξυπηρετήσει τους δικούς της χρησιμοποιώντας την Βουλή που τις ψηφίζουν. Σαν τέτοιο «τελευταίο παράδειγμα», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι «είναι ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης», ο οποίος έφερε – όπως είπε – «φωτογραφική διάταξη για την τράπεζα Πειραιώς και το Ερρίκος Ντυνάν». «Κάνετε μπίζνες κύριοι της κυβέρνησης», ανέφερε.





Εν συνεχεία ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.  προχώρησε σε αμφισβήτηση των κυβερνητικών εξαγγελιών για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο κατηγορώντας  την κυβέρνηση ότι ψεύδεται «ανελλιπώς» όταν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο ενώ ταυτοχρόνως καταλόγισε πως ενώ ασκεί πολιτικές εξαθλίωσης του λαού, την ίδια ώρα δημιουργεί νέους ολιγάρχες.

Όπως είπε, ενώ ο κ. Βορίδης χθες έλεγε ότι τέλειωσαν τα μνημόνια σήμερα ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι ανελλιπώς θα πληρώνονται οι δόσεις, «δηλαδή τα επόμενα 30 χρόνια πρέπει ανελλιπώς να πληρώσει 340 δισ. ευρώ». «Ανελλιπώς όμως το ΔΝΤ ξεκαθαρίζει ότι 25 δισ. ευρώ θα είναι οι μικτές χρηματοδοτικές ανάγκες το 2015-2016» ανέφερε ο κ. Καμμένος και απευθύνθηκε προς τα κυβερνητικά έδρανα: «Για ποιο τέλος μνημονίων λέτε; Το 2060 με το μνημόνιο που έχετε ήδη υπογράψει θα συνεχίσει να ελέγχεται η χώρα ανελλιπώς από επόπτες που έχουν τοποθετηθεί στα υπουργεία. Ψεύδεστε ανελλιπώς κύριοι της κυβέρνησης. Θυμίζετε σύζυγο που τον πιάνει με ερωμένη η σύζυγος και λέει «δεν είναι αυτό που βλέπεις». Ε, αυτό που βλέπουμε είναι. Θα αλλάξετε κάτι από αυτό; Έχετε αποφασίσει να πείτε στους δανειστές ότι δεν θα συνεχιστεί κάποια από τις δεσμεύσεις που έχετε υπογράψει;».

Αφού ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι ο πρωθυπουργός πέταξε χθες για να είναι ο μόνος που θα στηρίξει τη Μέρκελ στις πολιτικές εξαθλίωσης ανέφερε πως την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δημιουργεί νέους ολιγάρχες και συμπλήρωσε λέγοντας πως επιφυλάσσεται σε επιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες και εργολάβους ειδική μεταχείριση από τις τράπεζες.


Ο κ. Καμμένος αφού μίλησε για στοιχεία εξαθλίωσης του ελληνικού λαού που δείχνουν ότι 6 εκ. βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχιας σημείωσε ότι δεν είναι μόνο η κυβέρνηση υπεύθυνη αλλά κι αυτοί που ψηφίζουν.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.