Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

«ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ»... Ποιοι είναι οι δύο βουλευτές πίσω από την απαράδεκτη τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων

Με μία απαράδεκτη βουλευτική τροπολογία που γίνεται αποδεκτή από την κυβέρνηση τα κόμματα ρυθμίζουν -υπέρ τους- τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν με τις τράπεζες.
 Συγκεκριμένα, δύο βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων, ο Κώστας Καραγκούνης (ΝΔ) και ο Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ) κατέθεσαν τροπολογία για τα... ακατάσχετο της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων που χρωστούν στις τράπεζες. Παρότι ήταν... και εκπρόθεσμη, ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε ότι την κάνει αποδεκτή.
 «Ακατάσχετο και ανεκχώρητο»...


Το περιεχόμενο της τροπολογίας αποτελείται από 2,5 σειρές. Τις εξής; «Ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε κόμμα και συνασπισμός κομμάτων είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο».

Αναμένεται η τοποθέτηση της αντιπολίτευσης. Μέχρι στιγμής, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έψεξαν την τροπολογία, αλλά μένει να τοποθετηθούν επισήμως οι εισηγητές όλων των κομμάτων.

Νωρίτερα σήμερα ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος παραδέχθηκε ότι από τα χρέη του κόμματός του, τα 14 εκατ. ευρώ είναι οι απλήρωτοι τόκοι από το 2013, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχσει δημοσιεύσει ισολογισμό ως οφείλει από τον νόμο.


Εν τω μεταξύ σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ορίστηκε η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, επί των επίμαχων άρθρων που αφορούν την ονομαστικοποίηση των κουπονιών και τη δυνατότητα χρηματοδότησης των κομμάτων από ΝΠΙΔ.

1 σχόλιο :

  1. Γιαυτο και εμεις θα βγαλωμε την Χ.Α Να τους δημευσει την Περιουσια και τους Ι διους στην Φυλακη .Ειναι καταχραστες του Ιδρωτα του Ελληνικου Λαου και πρεπει να τιμωριθουν!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...