ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΏΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΈΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !! Προτεκτοράτο τραπεζιτών και διεθνών τοκογλύφων: με σκάφος του Λιμενικού ο Άκερμαν στη Σαμοθράκη


 Τεραστια κινητοποίηση της Αστυνομίαςκαι του  Λιμενικου !!

ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΏΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ  ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΏΝ ΨΑΡΆΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΜΈΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Η ΑΠΟΛΥΤΉ  ΞΕΦΤΊΛΑ 
Αν υπάρχει ένα στοιχείο για το οποίο διακρίνονται τα στελέχη της αντεθνικής κυβέρνησης σε διεθνές επίπεδο, τούτο είναι η υποτακτικότητά τους. Ποιος ξεχνά άλλωστε τις αποφάσεις απαγόρευσης των δημοσίων συναθροίσεων και της κυκλοφορίας στο κέντρο των Αθηνών, κατά τις επισκέψεις ξένων αξιωματούχων, με πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα εκείνα των επισκέψεων Μέρκελ και Σόιμπλε. Όταν όμως εξίσου τραγελαφικά μέτρα συμβαίνουν κατά την επίσκεψη πρώην μεγαλοτραπεζιτών, τότε καθίσταται σαφές πως το δήθεν ανεξάρτητο και κυρίαρχο Κράτος, δεν είναι παρά ένα φθηνό προτεκτοράτο το οποίο ντροπιάζει τόσο το Λαό όσο και την Ιστορία του Έθνους μας.

Ο τέως επικεφαλής του τραπεζικού κολοσσού Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, βρέθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Σαμοθράκη, προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Η πράξη είναι προτιμότερη από τη θεωρία». Η υποδοχή η οποία επιφυλάχθηκε στον μεγαλοτραπεζίτη υπήρξε κάτι παραπάνω από δουλοπρεπής: ο Άκερμαν μετέβη στο νησί όχι όπως κάθε «κοινός θνητός», Έλληνας ή ξένος, αλλά με σκάφος του Λιμενικού Σώματος!


Εξοργιστικό και σαφώς ενδεικτικό της κατάντιας της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, είναι το γεγονός ότι το μοναδικό σκάφος του Λιμενικού που διαθέτει το τοπικό λιμεναρχείο βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, καθηλωμένο λόγω βλάβης. Μάλιστα η επαναφορά του σε δράση καθίσταται αμφίβολη, εξαιτίας του κόστους της επισκευής και κυρίως του αν θα διατεθούν οι απαιτούμενοι οικονομικοί πόροι. Η Σαμοθράκη είναι ένα από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου καταφθάνουν καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες, όμως παρά την αναγκαιότητα αντιμετώπισης του φαινομένου, η αντεθνική κυβέρνηση αποφεύγει να παράσχει στις αρμόδιες αρχές τα απαιτούμενα μέσα.
Εν αντιθέσει προς την αδιαφορία του Κράτους για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των υπηρεσιών και των κατοίκων της νήσου, ο μεγαλοτραπεζίτης Άκερμαν τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης. Προνομιακή μεταχείριση η οποία δεν επιτυγχάνεται δια χρημάτων που διαθέτει ο υποτακτικός Σαμαράς ή ο συνέταιρός του Βενιζέλος, μήτε κάποιος άλλος υπουργός της Χούντας των Μνημονίων. Το κόστος μετακίνησης του Άκερμαν βάρυνε τον Ελληνικό Λαό, διότι ο τελευταίος μετέβη στη Σαμοθράκη όχι με το πλοίο της γραμμής ως όφειλε, αλλά με σκάφος του Λιμενικού το οποίο ήρθε από λιμεναρχείο άλλης περιοχής!

Η σκανδαλώδης απόφαση της διάθεσης σκάφους του Λιμενικού για την μετάβαση Άκερμαν στο νησί, δεν βαρύνει βεβαίως το Λιμενικό Σώμα, αλλά αποτελεί πολιτική απόφαση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Εκεί ακριβώς θα πρέπει να στραφεί η οργή των κατοίκων του νησιού οι οποίοι έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, μιας και το Κράτος των υποτακτικών τους θυμάται μονάχα επί τη ευκαιρία συνεδρίων στα οποία συμμετέχει ο πρώην επικεφαλής τηςDeutsche Bank και μια θλιβερή κουστωδία αποτυχημένων πολιτικάντηδων που βύθισαν τον Ελληνικό στη φτώχεια, στην ανεργία και στην εξαθλίωση.
Συνομιλητές του Άκερμαν, επιφανή στελέχη της Χούντας: ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γεώργιος Ντόλιος, ο βουλευτής Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γεώργιος Παυλίδης, καθώς και ο δήμαρχος του νησιού. Όλοι εκείνοι δηλαδή που αγνοούν τις ανάγκες των κατοίκων της νήσου, εκείνοι που αδιαφορούν μπροστά στην εισβολή εκατοντάδων λαθρομεταναστών και στα προβλήματα που προκαλούν.

Μπορεί λοιπόν η Χούντα να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδείξει το ραγιαδισμό της στους ξένους, όμως κάθε της κίνηση ενισχύει την πεποίθηση του Λαού μας πως η συμμορία των μνημονιακών που εξουσιάζει τυραννικά πρέπει και θα συντριβεί!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.