Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης στους υπαίτιους της εθνικής συμφοράς, καμία συνενοχή στα εγκλήματα των σκευωρών!

Το μήνυμα του παρανόμως εγκλείστου προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου που αναγνώστηκε από τον Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης εμπιστοσύνης.
 Έλληνες και Ελληνίδες, περήφανε ελληνικέ λαέ,
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση διανύει το τελευταίο, μακάβριο στάδιο της ζωής της. Αφού κατέστρεψε τον ελληνικό λαό με τα μνημόνια και τα αιματηρά του μέτρα, τώρα ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για να κερδίσει πολύτιμο πολιτικό χρόνο. Στον πανικό της να διατηρηθεί στην εξουσία έφτασε μέχρι του σημείου να καταλύσει το ίδιο το πολίτευμα, να διαγράψει τη λαϊκή κυριαρχία και να
εξευτελίσει το Σύνταγμα, συνθέτοντας έτσι μια βουλή που λειτουργεί ξεκάθαρα παράνομα και αντισυνταγματικά. Οι πρωτεργάτες αυτής της εκτροπής είναι οι ίδιοι που με φυλάκισαν με μοναδικό κριτήριο ενοχής την εκλογική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου, άνοδο που ξέφυγε πέρα από τα όρια των στημένων προβλέψεων των δημοσκόπων, οι οποίοι έντρομοι ενημέρωναν τα υπόγεια του Μαξίμου για το μεγάλο «στατιστικό λάθος» που λέγεται Χρυσή Αυγή.
Γι᾽ αυτό το λόγο βρισκόμαστε στη φυλακή. Γι᾽ αυτό το λόγο έστησαν τηλεδίκες, επιστράτευσαν ένα σωρό άθλια ψέματα για να μας συκοφαντήσουν κι αφού μας φίμωσαν από κάθε δημόσιο βήμα, τώρα μας στερούν και τα πολιτικά μας δικαιώματα με τρόπο που θα ζήλευε και η σταλινική πρώην Σοβιετική Ένωση. Όμως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, γιατί η φωνή της Αλήθειας δεν μπορεί να φιμωθεί!
Έλληνες και Ελληνίδες, έχω την τιμή να εκπροσωπώ το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε αυτή τη θέση με έκλεισαν στη φυλακή. Αν ο Σαμαράς γνώριζε πως ένας εξ ημών των εγκλείστων ήταν πρόθυμος να του δώσει έστω και μισό ψηφαλάκι, τότε θα μας καλωσόριζε σε αυτή την αίθουσα με κόκκινο χαλί. Τώρα απλά επιστρατεύει κάθε παράνομο μέσο για να μας κρατήσει εκτός κοινοβουλευτικών διαδικασιών, νοθεύοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Αν και η προδοτική συγκυβέρνηση του μνημονίου με κρατά παράνομα στη φυλακή για πάνω από ένα χρόνο, δεσμεύομαι να ακολουθήσω τη συνείδηση μου και να πράξω το πατριωτικό μου καθήκον, δηλώνοντας ότι δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, γιατί αυτή, πέρα από την μεταχείριση της Χρυσής Αυγής, με τον ίδιο άθλιο τρόπο μεταχειρίζεται τον ελληνικό λαό.
Καμία ψήφος εμπιστοσύνης στους υπαίτιους της εθνικής συμφοράς, καμία συνενοχή στα εγκλήματα των σκευωρών.
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Πολιτικός κρατούμενος φυλακών Κορυδαλλού

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.