Η ενημερωτική εκπομπή των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζουν μια ενημερωτική εκπομπή από τις Βρυξέλες όπου θα σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα και τις δραστηριότητες του Κινήματος στην Ευρωβουλή.
Οι Συναγωνιστές και Ευρωβουλευτές του Κινήματος μας, Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης στην πρώτη δοκιμαστική 15λεπτη εκπομπή υποδέχθηκαν την Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου - Γερμενή, Περιφερειακή Σύμβουλο στην Αττική.

Θέμα της συζήτησης τους δεν ήταν άλλο από τις πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου, ειδικότερα την εντελώς παράνομη απόφαση του εισαγγελέα των Φυλακών Κορυδαλλού Ποιμενίδη Νικολάου, να μην επιτρέψει στον Αρχηγό μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκο και τους προφυλακισμένους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Βεβαίως με αυτόν τον τρόπο, καταλύεται το Πολιτεύμα, ειδικά δε αν συνυπολογίσουμε πως για να πάρει η συγκυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης χρειάζεται πλειοψηφία επί των παρόντων και όχι επί του συνόλου των Βουλευτών. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.