Ψήφος εμπιστοσύνης: Σε αναζήτηση συνενόχων - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η θανάσιμη “σταθερότητα” ενός βάλτου
Η μόνιμη επωδός της συγκυβερνήσεως του μνημονίου είναι ότι προ πάντων δεν πρέπει να θιχτεί εις ουδεμίαν των περιπτώσεων η “σταθερότητα”. Τι εννοούν με την λέξη “σταθερότητα” δεν μας έχουν εξηγήσει επ’ ακριβώς ούτε ο πρωθυπουργός Σαμαράς ούτε ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και συνέταιρός του στην εξουσία Βενιζέλος.
Από την αντικειμενική επισκόπηση των πραγμάτων αυτό το οποίοι εννοούν “σταθερότητα” δεν είναι τίποτε άλλο από μία θανάσιμη στασιμότητα της φθοράς και της παρακμής ενάντια σε αυτόν τον ίδιο τον φυσικό νόμο, τον οποίον υπέροχα απέδωσε πριν από 25 ολόκληρους αιώνες ο σκοτεινός Εφέσιος φιλόσοφος με το ρητό του “τα πάντα ρει”.

Η “σταθερότητα” του Σαμαρά και του Βενιζέλου κρίνεται από αυτά που στην πραγματική ζωή συμβαίνουν και όχι από αυτά τα οποία αυτοί περιγράφουν ως πραγματικότητα στα παραληρήματά τους. Παραληρήματα στα οποία βλέπουν αυτοί και μόνον αυτοί και όχι ο Ελληνικός λαός μία… ανάπτυξη, η οποία υπάρχει μόνον στην φαντασία τους μία πρόοδο, η οποία δεν υπάρχει και οι μοναδικοί ανοδικοί δείκτες εις τον τομέα της οικονομίας στον οποίο κυρίως αναφέρονται είναι αυτός της ανεργίας, της εξαθλιώσεως του Ελληνικού λαού, της διογκώσεως του δημοσίου χρέους.
Η “σταθερότητα” στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από ένας θανάσιμος βάλτος μέσα εις τον οποίο βυθίζεται πράγματι σταθερά ένα ολόκληρο Έθνος. Και το πρόβλημα δυστυχώς δεν είναι οικονομικό γιατί εάν ήταν μόνον οικονομικό, τότε πράγματι το κακό θα ήταν περιορισμένο. Πρόκειται για μία παρακμή και για έναν κατήφορο ηθικό, πολιτικό, εθνικό και κοινωνικό.
Η θλιβερή αυτή κατάσταση η οποία επικρατεί στη Πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες και περισσότερο συγκεκριμένα μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο είχε πάρει για τους εξουσιαστές του λαό μας εφιαλτικές διαστάσεις και όλοι μιλούσαν για πρόωρες εκλογές. Για το λόγο αυτό οι “σοφοί” σύμβουλοι του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη αποφάσισαν με μία κίνηση αιφνιδιαστική να αλλάξουν τις εντυπώσεις. Ή να πιστέψουν εν τοιαύτη περιπτώσει, ότι θα αλλάξουν τις εντυπώσεις. Έτσι έπεσε στο τραπέζι η βαθυστόχαστη πρόταση να ζητήσει η κυβέρνηση στο κοινοβούλιο ψήφο εμπιστοσύνης.
Ποιος ο σκοπός αυτής της ψηφοφορίας; Να συσπειρώσουν την κομματική τους φατρία και να επιβεβαιώσουν την επίπλαστη πλειοψηφία την οποία πράγματι κατέχουν στο κοινοβούλιο, μία πλειοψηφία όμως η οποία είναι καταφανώς αντίθετη προς το κοινό λαϊκό αίσθημα όπως απεδείχθη στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Ταυτόχρονα όμως με την ενέργειά τους αυτή καθιστούν ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ όλους αυτούς, οι οποίοι θα τους δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και οι οποίοι πλέον θα τους είναι άχρηστοι σαν δήθεν εσωτερική αντιπολίτευση, σαν το έσχατο άλλοθι της ενοχής τους.
Τελειώνουν πια τα τηλεπαράθυρα των δήθεν διαμαρτυρομένων κυβερνητικών βουλευτών οι οποίοι ναι μεν στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά δήθεν δεν συμφωνούν. Τελειώνουν οι δήθεν λαϊκοδεξιοί, σοσιαλιστές και άλλα πολλά… Όλοι αυτοί οι οποίοι μαζεύουν κάθε εβδομάδα σχεδόν υπομνήματα με υπογραφές με τις οποίες ζητούν να αλλάξουν οι νόμοι του μνημονίου και οι οποίοι όταν έρχονται οι αντεθνικοί νόμοι του μνημονίου στη βουλή τους ψηφίζουν και με τα δυο τους χέρια! Πέφτουν οι μάσκες των υποκριτών, τελειώνουν οι αθώοι σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Και αν κάποιος πράγματι είναι αθώος ιδού στάδιον δόξης λαμπρόν: Να καταψηφίσει την κυβέρνηση.
Εμείς, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής όλοι χωρίς εξαίρεση, συνεπείς στις προεκλογικές μας ακόμη εξαγγελίες του 2012 θα καταψηφίσουμε την κυβέρνηση. Όσοι μπορέσουμε… Γιατί εάν δεν το γνωρίζετε, 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής ευρίσκονται στη φυλακή. Θα μας δώσουν την ευκαιρία να καταψηφίσουμε την κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου ή θα εξευτελίσουν για μια ακόμη φορά το Σύνταγμα; Θα επαναλάβουν για άλλη μια φορά το έγκλημα να μας αφαιρέσουν το πολιτικό δικαίωμα να αποφασίσουμε για την τύχη του Ελληνικού λαού από τη θέση στην οποία μας εξέλεξε με τη ψήφο του αυτός ο ίδιος ο λαός;
Στο σημείο αυτό μία παρένθεση και μία υπόθεση εργασίας. Εάν υποθέσουμε ότι ευρίσκεται ένας ανακριτής και προφυλακίσει αύριο πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση, θα πέσει η κυβέρνηση; Δίνει το Σύνταγμα την δυνατότητα σε έναν Εισαγγελέα και έναν ανακριτή να ρίξει μία κυβέρνηση;
Ας αφήσουμε όμως τη σκέψη αυτή κατά μέρος γιατί τα όσα έχουν συμβεί εναντίον μας με την πρωτοφανή αυτή πολιτική σκευωρία είναι γνωστά σε όλο τον Ελληνικό λαό όσο κι αν προσπαθούν να τα αποκρύψει η ένοχη εξουσία και οι πιστοί συνοδοιπόροι της, οι “νταβατζήδες” των ΜΜΕ.
Θα καταψηφίσουμε την κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου γιατί απέτυχε παταγωδώς παρ’ όλες τις αντίθετες υποσχέσεις και εξαγγελίες της να ανορθώσει την οικονομία κι αντίθετα εξαθλιώνει κάθε ημέρα που περνάει όλο και περισσότερο τον Ελληνικό λαό και υποδουλώνει τις επόμενες γενιές του Έθνους στους διεθνείς τοκογλύφους.
Θα καταψηφίσουμε την αναξιόπιστη κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, η οποία είπε άφθονα προεκλογικά ψέμματα και έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. Ποιος αλήθεια θυμάται τις πύρινες δηλώσεις Σαμαρά για ανακατάληψη των πόλεων από τους λαθρομετανάστες; Ποιος θυμάται τον Σαμαρά με τον Δένδια να πίνουν τον καφέ τους στην Ομόνοια την οποία δήθεν είχαν εκκαθαρίσει από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών;
Θα καταψηφίσουμε την κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου πέραν των όσων παραπάνω ανέφερα προ πάντων για την επικίνδυνη πολιτική τους σε όλα τα εθνικά θέματα. Για μία πολιτική εθνικά απαράδεκτη, η οποία ισοδυναμεί με μία άτακτη υποχώρηση στο ζήτημα της Μακεδονίας μας, στις προκλήσεις των Τούρκων σε Θράκη, Κύπρο και Αιγαίο, σε όλα γενικά τα εθνικά θέματα.
Η Χρυσή Αυγή μένει σταθερή στη γραμμή της για μια λαϊκή εθνικιστική πολιτική και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί παρ’ όλες τις πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις που υφίσταται, παρ’ όλη την φυλάκιση, την παράνομη άδικη και αντισυνταγματική της ηγεσίας της, η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στις θέσεις της και στην Μεγάλη Ιδέα του Εθνικισμού. Για το λόγο αυτό θα καταψηφίσει την κυβέρνηση της μειοψηφίας, την συγκυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας, την κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.