Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ- ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!- ΑΔΩΝΙΣ: “ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ”

Αν είναι δυνατόν! Ο ορκισμένος Μνημονιάκιας Αδωνις Γεωργιάδης που οδήγησε μαζί με τους άλλους τη χώρα στη καταστροφή που εφερε την εξαθλίωση στον Ελληνικό Λαό, να λέει πως οι βουλευτές έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη μείωση μισθού!!!

Κοροιδία μπροστά στα μάτια των απελπισμένων ανθρώπων, την στιγμή που συν τοις άλλοις η λειτουργία του Κοινοβουλίου στοιχίζει 140.000.000 ευρώ τον χρόνο ή (κρατηθείτε!) 383.000 την ημέρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΙΔΗΣΗ

Προκαλεί το κοινό, περί δικαίου, αίσθημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ούτε λίγο – ούτε πολύ, διατείνεται πως η «κάστα» των βουλευτών έχει αδικηθεί περισσότερο από κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα του δημοσίου από την οικονομική κρίση.
Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την έγκριση του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το έτος 2015, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως είναι κρίσιμο αυτό να επικοινωνηθεί βροντερά στους πολίτες, ίσως για να συμμεριστούν το «δράμα» του βουλευτή και να μην παραπονιούνται για τη δική τους… «κακοτυχία».

«Ξέρετε πόσα λεφτά έχουμε κόψει από τον εαυτό μας. Πάνω από το 50% με το φόρο. Πλησιάζει το 60%. Όπως ήταν υπερβολή προς τα πάνω αυτό που γινόταν προ της κρίσεως, έχει φτάσει η υπερβολή προς τα κάτω, κύριε Πρόεδρε, τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. «Όπως ήταν υπερβολή προς τα πάνω αυτό που γινόταν προ της κρίσεως, έχει φτάσει η υπερβολή προς τα κάτω, τώρα» πρόσθεσε, αν και πάντως έσπευσε να τονίσει πως οι περικοπές καλώς έγιναν και «έτσι έπρεπε να γίνει».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής -« τώρα που η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα» όπως είπε- «να βγούμε μόνοι μας και να υπερασπιστούμε στην κοινωνία το θεσμό του Κοινοβουλίου, ο οποίος εν μέσω κρίσεως έκανε στον εαυτό του ποσοστιαία τη μεγαλύτερη μείωση αποζημίωσης, τη μεγαλύτερη μείωση αποδοχών από οποιοδήποτε άλλο κλάδο του δημοσίου. Η Βουλή υπερέχει στο διπλάσιο από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στη μείωση. Εμείς κάναμε στους εαυτούς μας τη μεγαλύτερη μείωση από οποιαδήποτε μείωση ψηφίσαμε για τους πολίτες. Και καλά κάναμε, γιατί έτσι έπρεπε» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη βουλευτική σύνταξη, σημειώνοντας ότι «είναι 70% κάτω» ενώ αναφέρθηκε και στην παραίτηση των βουλευτών από τα αναδρομικά και παρατήρησε «ο καθένας μας παραιτήθηκε από περισσότερα από 150.000 ευρώ αναδρομικά. Αναδρομικά που άλλοι κλάδοι της ελληνικής κοινωνίας διεκδίκησαν δικαστικώς και τα πήραν ή τα παίρνουν».
ΕΒΡΑΙΟΙ- ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΑΔΩΝΙ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

1 σχόλιο :

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...