Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

“TΣΟΥΝΑΜΙ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΩΝ ΕΠΙΚΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Γ.ΤΡΑΓΚΑ. “ΓΡΑΣΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο Γ.ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΒΑΣΤΑΖΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

“Βράζει” μέρος του πανεπιστημιακού κόσμου για την ” απρεπή συμπεριφορά”, όπως την αποκαλούν, του παρουσιαστή Γιώργου Τράγκα για “όσα προσβλητικά είπε τη νύχτα της Τετάρτης κατά του καθηγητή Οικονομικών, Γιώργου Βάμβουκα, που επειδή στέκεται απέναντι στο καθεστώς Σαμαρά και στα όργανα της Μέρκελ Χαρδούβελη, Στουρνάρα και όλους τους υπόλοιπους , ο κύριος Τράγκας αποπειράθηκε να τον γελοιοποιήσει και τον φίμωσε”.


Αυτά μας μετέφερε συνάδερφος του Γ.Βάμβουκα σε άλλο Πανεπιστήμιο τονίζοντας ότι ” ο καθηγητής που κάνει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, βγήκε στο δουλοπρεπές κανάλι του Βρυώνη, το Extra, το οποίο ήδη έχει κάνει ανάποδη στροφή προς την κυβέρνηση Σαμαρά αφού παίρνει λεφτά από τη ΝΔ και αυτό είναι γνωστό σε όλη την πιάτσα. Προσπάθησε να μιλήσει και ο δημοσιογράφος τον φίμωσε”, μας ανέφερε ο ίδιος καθηγητής.

Εν τω μεταξύ σκληρό άρθρο κατά του Γιώργου Τράγκα από τον Ευριπίδη Μπίλλη, Τ. Επίκουρο Καθηγητή του ΕΜΠ δημοσιεύεται στο//tolimeri.wordpress.com/

Το παραθέτουμε ακέραιο:

“Ομολογώ, ότι είχα εντυπωσιαστεί εδώ και χρόνια και αισθάνθηκα «υπερήφανος» με την «επαναστατικότητα» του κ. Τράγκα

 Κύριοι Βουλευτές,

 Ομολογώ, ότι είχα εντυπωσιαστεί εδώ και χρόνια και αισθάνθηκα «υπερήφανος» με την «επαναστατικότητα» του κ. Τράγκα.

 Βέβαια έτρωγε πολλούς η περιέργεια, πως ήταν δυνατόν ένας τέτοιος «επαναστάτης» ως ο κ. Τράγκας, να

 φιλοξενείται, όχι μόνον σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια (για ένα διάστημα και στο ΣΚΑΪ),αλλά κυρίως και στο ραδιόφωνο REAL και στο Μπλογκ Enikos του ετέρου αντιμνημονιακού» αστέρα κ. Χατζηνικολάου.Θυμηθείτε επίσης «το Ευρωεκλογές 2014: Καβγάς Χατζηνικολάου – Μαριά »,

και πολλά άλλα που έχουν διαχρονικά επισημανθεί για τον «αντιμνημονιακό» αστέρα μας αυτόν.

 Και ήρθε ή ώρα ο κύριος Τράγκας να αποβάλει το αντιμνημονιακό του προσωπείο.

 Χθες στη νυκτερινή εκπομπή του EXTRA, ο «αντιμνημονιακός» κ. Τράγκας, δεν άφηνε θρασύτατα να μιλήσει τον Καθηγητή κ. Βαμβούκα, προσπαθούσε να μην τον αφήσει να πει τα ατράνταχτα και επίσημα στοιχεία που διέθετε και επιπλέον προσπαθούσε να τον γελοιοποιήσει.

 Με τον κ. Λυκουρέντζο που ως υπουργός του κ. Σαμαρά γκρέμισε κάθε εικόνα που υπήρχε για αυτόν, αντί να ντρέπεται, να γελά δήθεν ειρωνικά, αλλά ουσία γελοία.

 Και ως επιμύθιο, ο «αντιμνημονιακός» κ. Τράγκας, επικαλούμενος μία «ύποπτη» ως όλες οι δημοσκοπήσει του μνημονιακού καθεστώτος δημοσκόπηση (του ετέρου πλέον προσεκτικού προβαλλόμενου ποικιλοτρόπως «αντιμνημονιακού, ποντίκιου» αστέρα), υπέβαλε στους ακροατές του, ό,τι,δεν μπορεί να υπάρξει λύση με εκλογές και ότι μόνη λύση είναι ο κ. Σαμαράς, που πρέπει να αφεθεί να μας «σώσει».Άφεριμ κ. Τράγκα. Χαιρετίσματα στη κ. Μέρκελ.Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...