Σαμαρά…. και εμείς… «αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε». ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ VIDEO

Ελληνική Μπανανία: Τα χρέη του Λαμπράκη 

στις πλάτες των πολιτών!!! 
Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιοι που εύχονταν την αποτυχία της και τώρα ανησυχούν τι θα απογίνουν χωρίς... Μνημόνιο. Κι ίσως γι’ αυτό προσπαθούν να εκτροχιάσουν την κυβέρνηση, να υπονομεύσουν την πολιτική σταθερότητα. Να μας επιστρέψουν πίσω στην κρίση που τώρα ξεπερνάμε. Δική μας πολιτική είναι να διανύσουμε τα τελευταία βήματα ως την «οριστική επαναφορά» της Ελλάδας στην ομαλότητα και στην ανάπτυξη. Να μην αφήσουμε κανένα και τίποτε να καταστρέψει όσα οι Έλληνες έχτισαν με τις θυσίες τους. Γιατί μπορεί όλοι να υπέφεραν, όλοι να πιέστηκαν, αλλά πίσω στα ελλείμματα, στα δανεικά και στα μνημόνια, κανείς δεν θέλει να γυρίσουμε!


Κι εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ακριβώς αυτό: να μη γυρίσουμε πίσω!      ( Δείτε το βίντεο όμως για να καταλάβετε σε τι, δεν θα …γυρίσει πίσω) ,

Προσέξτε όμως: Μπορεί να κάναμε αληθινό άλμα, που ελάχιστοι το περίμεναν πριν από δύο χρόνια, αλλά ας μην εφησυχάσουμε: Ο,τι δύσκολα κερδήθηκε, εύκολα μπορεί ακόμα να χαθεί. Κι αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.
Ολα αυτά δεν τα «υποσχόμαστε». Είμαστε πολύ κοντά να τα πετύχουμε. Τα βεβαιώνουν αριθμοί και τα επιβεβαιώνουν οι αγορές. Φτάνει να μη διαταραχθεί η πολιτική σταθερότητα. Κι αυτήν οφείλουμε να διαφυλάξουμε τώρα.

Συνεργασία ναι, συνεννόηση οπωσδήποτε. Με ποιους; Με όλους! Αλλά πίσω δεν γυρνάμε. Κομματικά παιχνίδια με τη σταθερότητα της χώρας δεν παίζουμε. Επιστροφή στον λαϊκισμό δεν συγχωρείται.

Η χώρα πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο από τη Βουλή και να επισπεύσει την επιστροφή της στην ανάπτυξη. Όχι να βυθιστεί στην αβεβαιότητα ξανά! Ή στη διεθνή απομόνωση και στην ανυποληψία. Το πώς θα πορευθούμε από δω και μπρος, μπορούμε να το συζητήσουμε –και θέλουμε να το συζητήσουμε– με όλους. Αλλά αν κάποιοι θέλουν η χώρα, πάνω που πετυχαίνει το ακατόρθωτο, να αποφασίσει να... «αυτοκτονήσει», αυτό δεν μπορούμε ούτε να το δεχθούμε, ούτε να το συζητήσουμε.

Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά. Πίσω δεν υπάρχει! Κανείς δεν το θέλει, κανείς δεν το αντέχει. Και εμείς δεν θα το επιτρέψουμε...
Ιδιαίτερη έμφαση στην σημερινή εκδήλωση στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δόθηκε από την Συγγρού στην προσπάθεια επανασυσπείρωσης του δήθεν κεντροδεξιού χώρου. Το «παρών» έδωσαν ο ξεχασιάρης πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο επίσης πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος Κώστας Καραμανλής καθώς και οι Σταύρος Δήμας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη. Στο πλαίσιο της αυτής της επιχείρησης συζητήθηκε αρκετά και η παρουσία του Θοδωρή Ρουσόπουλου. Απόντες ήταν ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο Γιώργος Σουφλιάς και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Θέλοντας να δείξει ενωτικό κλίμα υπερασπίστηκε την στάση του Κώστα Καραμανλή όταν εκείνος ζήτησε την στήριξη όλων των κομμάτων «και έλαβε ως απάντηση "λεφτά υπάρχουν" - μια φράση που βρίσκει και σήμερα μιμητές», Συνεχάρη, στο ίδιο κλίμα, την στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ που στήριξε «τις δύσκολες αποφάσεις», αλλά ευχαρίστησε και τους πρώην προέδρους και τα ηγετικά στελέχη του κόμματος που του «δίνουν θάρρος».

Όταν βλέπεις ξεφτιλισμένους που δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην σούρουν ο ένας στον άλλον ,από προδότη έως ξενόδουλο εντολοδόχο ,να συναγελάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται η …..κατάσταση είναι …επικίνδυνη .

Το ποιο επικίνδυνο όμως είναι αυτό που είπε η …κόκκινη προβιά ο Σαμαρισκος. Δηλαδή το ότι …δεν θα το επιτρέψουμε.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.