ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ Το βατερλώ των 100 δόσεων δίνει αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ-διαλύεται η ΝΔ!

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΡΙΖΑ 45%
ΝΔ        18%
ΚΚΕ         9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7%
ΠΑΣΟΚ  6%
ΑΝΕΛ 4,5%
Eκλογική συντριβή για την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ στο 45% δείχνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις οι οποίες φθάνουν στα γραφεία μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Το βατερλώ με τις 100 δόσεις μοιάζει να είναι το κύκνειο άσμα για μια κυβέρνηση η οποία παραπαίει.



Ηδη παρακολουθούμε στους δέκτες μας το ναρκισσευόμενο και ολίγον θλιμένο πρόσωπο της Σοφίας Βούλτεψη η οποία κουβαλάει τα ασπρόρουχα του πρωθυπουργού στα τελευταία αγωνιώδη ταξίδια του.

Από τις επικές στιγμές αυτής της κυβέρνησης και ο διορισμός του νέου υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Γεωργαντά ο οποίος στο σοκαριστικό video της συγκέντρωσης στελεχών της ΝΔ του Κιλκίς ακούγεται να λέει>

“…σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγαν στα stage, αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία…”

Δείτε λοιπόν ποιος είναι υφυπουργός Παιδείας στην Ελλάδα την εποχή που κυριαρχούν στον πλαντήτη η Apple και το Facebook.

Ποια κακή μοίρα μάς κλήρωσε όλους αυτούς αδέλφια;




Την ίδια ώρα οι βουλευτές της ΝΔ Βορίδης, Αδωνης και Πλεύρης φαίρονται να έχουν υπογράψει (σαν βουλευτές του θρυλικού όσο και εξοπλιστικού ΛΑΟΣ)  τουλάχιστον 23 ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή και αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων η αγορά των Super Puma και των Mirage 2000 σύμφωνα με την εφημερίδα Αυγή, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις δύο off shore εταιρίες που φέρεται να έχει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δικαιοσύνης η εταιρία Κέστρελ, αντιπρόσωπος γαλλικών εταιριών και κατασκευάστρια πυροσβεστικών αεροσκαφών Καναντέρ, φέρεται να έστειλε εμβάσματα ύψους 1,650 εκατ. ευρώ σε υπεράκτιες εταιρίες που ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Μέσα σ΄ αυτό το κλίμα έρχεται και η εξαπάτηση με τις 100 δόσεις για να στείλει την κυβέρνηση στα τάρταρα.

Η διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει πλέον τις 27 μονάδες σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους στελέχη της Αγοράς.

Ετσι έχουμε>

ΣΥΡΙΖΑ 45%

ΝΔ        18%

ΚΚΕ         9%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7%

ΠΑΣΟΚ  6%

ΑΝΕΛ 4,5%

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.