Ο "ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ" ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ... Π.Καμμένος: "Αποπειράθηκαν να εξαγοράσουν με 3 εκατ. ευρώ βουλευτή των ΑΝΕΛΛ για να εκλέγει ΠτΔ"! video

Προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας αποκάλυψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.
 Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του, διευκρινίζοντας ότι «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά».
Ο συγγραφέας, ο 65άρης, ο οποίος σύμφωνα με την κυρία Ξουλίδου της προσέφερε 3 εκατομμύρια, για να ψηφίσει Προεδρο της Δημοκρατίας τον Φλεβάρη, ονομάζεται

 Γιώργος Σούκουρης.

Ο Καμμένος δεν θέλησε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό, ενώ σημείωσε ότι «Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε».

Παράλληλα, είπε ότι δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, ειδάλλως θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από 2-3 μήνες, αλλά θεωρεί αξιόπιστο τον βουλευτή που προχώρησε στην αποκάλυψη ενώπιον ολόκληρης της ΚΟ του κόμματος.
Και τ’ όνομα αυτού, Γιώργος Σούκουρης…



Το όνομα αποκάλυψε πριν από λίγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος…

Ο συγγραφέας, ο 65άρης, ο οποίος σύμφωνα με την κυρία Ξουλίδου της προσέφερε 3 εκατομμύρια, για να ψηφίσει Προεδρο της Δημοκρατίας τον Φλεβάρη, ονομάζεται Γιώργος Σούκουρης.

Το όνομα αποκάλυψε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, ο Πάνος Καμμένος.
Λίγα λεπτά νωρίτερα η…
Σταυρούλα Ξουλίδου είχε δώσει το όνομα αυτό και στην γυναίκα του συναδέλφου της, Παναγιώτη Μελά, καθώς όπως υποστηρίζει της είχε στείλει email με την καταγγελία, ότι ο Μελάς τα πήρε.


Ο Σούκουρης, σύμφωνα με τον πρόεδρο και την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, είναι στέλεχος της ΝΔ…

Να δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας...






Ξουλίδου: Ήταν δελεαστική η τιμή των 3 εκατομμυρίων, αλλά δεν υπέκυψα…


Η Σταυρούλα Ξουλίδου, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής τηλεοπτικής περιήγησής της, έδωσε το στόρυ της απόπειρας δωροδοκίας της με σπονδυλωτή αφήγηση αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτήματα, σε σχέση με την ειλικρίνεια της.

Στην αρχή είπε, πως αυτό συνέβη πριν από 1 μήνα (ο Καμμένος στο SBC είχε μιλήσει για 2 μήνες). Προς το τέλος μίλησε για τον Μάρτιο και Μάιο του 2014, ενώ η γνωριμία της με τον συγγραφέα έγινε μέσω του Facebook ένα χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2013.

Ο Γ.Σ. σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, της έλεγε...
«Σταυρούλα, εσύ είσαι καλή πολιτικός. Αδικείσαι, εκεί στους ΑΝΕΛ». Το Μάρτιο και τον Μάιο, ο συγγραφέας και γαλάζιο
στέλεχος άρχισε να της μιλάει για το αντίτιμο, που ήταν… από 2 έως 3 εκατ. ευρώ.

Κι όλα αυτά, για να ψηφίσει τον Φεβρουάριο (του 2015) κόντρα στην απόφαση του κόμματός της, Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η ίδια η βουλευτίνα σχολίασε «ήταν δελεαστική η τιμή βέβαια». Κράτησε ψηλά όμως το πολιτικό της ήθος και δεν υπέκυψε. Το κατήγγειλε στον πρόεδρό της κι αυτός της πρότεινε να τον παρασύρει στο γραφείο της κι εκεί να τον παγιδεύσουν με φωτογραφίες και βιντεοσκόπηση της συνομιλίας τους.

Η κυρία Σταυρούλα είπε, πως ψιλοφοβήθηκε. Εγώ δεν ξέρω απ’ αυτά. Δεν έχω κάνει ποτέ μαγνητοφώνηση συνομιλίας.

Αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας απέφυγε το γραφείο της και της πρότεινε να συναντηθούν σε κάποια καφετέρια, σε δημόσιο χώρο. Πράγμα, που βρήκε αντίθετη την κυρία
Ξουλίδου, καθώς δεν ήθελε να εμπλακεί δημοσίως – και σε καφετέριες μάλιστα – σε τέτοιου είδους ιστορίες.


Τελικά, πως από τον Οκτώβρη του ’13 φτάσαμε στον Μάρτιο και τον Μάιο του 2014 και τελικά στο Νοέμβριο (μετά από μια περίεργη σιωπή 7 μηνών), είναι ερωτήματα στα οποία θα κληθεί να απαντήσει η κυρία Σταυρούλα στον εισαγγελέα…

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.