Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

«Βόμβα» Μελά: Άλλοι 4 με 5 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ σκέφτονται να ψηφίσουν ΠτΔ - Διαλύεται το μόρφωμα Καμμένου

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του συνεδρίου των ΑΝ.ΕΛ, ο βουλευτής του κόμματος Μελάς φροντίζει να δυναμιτίσει το κλίμα για μια ακόμα φορά, με δηλώσεις τις οποίες έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την τοποθέτησή του για το ενδεχόμενο ψήφισης Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Μελάς προχώρησε ακόμη περισσότερο, καθώς υποστήριξε ότι άλλοι τέσσερις με πέντε βουλευτές του κόμματός του, με τους οποίους έχει κάνει τη σχετική συζήτηση, συμπαρατάσσονται με την άποψή του.

Ο Μελάς δεν προχώρησε σε δημοσιοποίηση των ονομάτων και αυτό σημαίνει είτε ότι δεν ευσταθούν τα λεγόμενά του, είτε ότι θέλει να «προστατέψει» την ταυτότητά τους, μέχρι τη στιγμή που θα αποκαλύψουν τις προθέσεις τους. Όπως και να έχει, το ζητούμενο είναι η διαλυτική κατάσταση που υπάρχει στο μόρφωμα των ΑΝ.ΕΛ και η οποία εκδηλώνεται σε σχεδόν καθημερινή βάση.
Το συνέδριο του Σαββατοκύριακου, παρά τις όποιες φωνές ενότητας του Καμμένου για ευνόητους λόγους, δεν θα έχει καμία πρακτική αξία μπροστά στις εξελίξεις που έρχονται.
Με σοβαρό το ενδεχόμενο οι ΑΝ.ΕΛ να μην μπορέσουν να φτάσουν καν στις επόμενες εκλογές, οι βουλευτές του θα κινηθούν προς Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι εναπομείναντες ψηφοφόροι τους θα στραφούν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, στη μόνη γνήσια Πατριωτική, αντισυστημική και αντιμνημονιακή δύναμη, δηλαδή τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...