Να που πάνε τα λεφτά του Ελληνικού Λαού! 83 χιλιάρικα για να …διαβουλευονται!

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης, η κυβέρνηση επιμένει να δαπανά χρήματα σε …οργανώσεις, των οποίων οι υπηρεσίες είναι άγνωστες. 
Όπως για παράδειγμα η Διεθνής Οργάνωση Διακυβερνητικών Διαβουλεύσεων, Ασύλου και Προσφύγων, για την οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη εγκρίνει το κονδύλι των 82.900 ευρώ ως επιχορήγηση για το 2014! «Εγκρίνουμε δαπάνη ευρώ 82.900,000 σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού των εξόδων του Υπουργείου μας, με ειδικό
Φορέα 09-120, / 2616, του Οικονομικού Έτους 2014, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα της Τράπεζας Ελλάδος / Τμήμα Υπολόγων Συμψηφισμού, με δεύτερο υπόλογο τον κ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Α.Μ. 737, Α.Φ.Μ. 057732050) με βαθμό ΣΥΜΒ.ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Α’.» αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο που έχει ανέβει στη Διαυγεια.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το θέμα για την συγκεκριμένη οργάνωση έχει φθάσει και στην Βουλή , μέσω επίκαιρης ερώτησης. Τι έχει απαντήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Ότι «η ελληνική συμμετοχή στη συγκεκριμένη Διεθνή Οργάνωση μπορεί να θεωρηθεί ως ιδιαίτερα σημαντική, στο βαθμό που διασφαλίζει την ενεργό παρουσία της χώρας μας σε ένα σημαντικό διεθνές forum διαβουλεύσεων στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί εταίροι της διεθνούς «γεωπολιτικής σκακιέρας»!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.