Συμπαιγνία Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά με Νίμιτς στη πλάτη του Ελληνικού Λαού

 Σχόλιο ενδεικτικό της μεθόδευσης σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα έκανε ο ειδικός απεσταλμένος του γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, αναφορικά με τα αρχαιολογικά ευρήματα στον τάφο της Αμφίπολης.
Συγκεκριμένα, μετά το πέρας των συνομιλιών με τους αντιπροσώπους Ελλάδος και Σκοπίων, πρέσβεις Βασιλάκη και Ναουμόφσκι αντίστοιχα, ο Μ. Νίμιτς κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη πως «σύμφωνα με τις ελληνικές Αρχές είναι απόδειξη της ελληνικότητας ολόκληρης της περιοχής». Η απάντηση Νίμιτς αναδεικνύει ξεκάθαρα πως η εξεύρεση της υποτιθέμενης λύσης στο ζήτημα της
ονομασίας του σλαβικού κρατιδίου στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος δεν έχει καμία σύνδεση με τα ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία τα οποία βοούν για την ελληνικότητα των Μακεδόνων. Αντιθέτως, η λύση βασίζεται σε ικανοποίηση συγκεκριμένων συμφερόντων τα οποία δυστυχώς δεν εξυπηρετούν μονάχα οι Σκοπιανοί αλλά και η ελληνική πολιτική ηγεσία, η οποία και απεργάζεται με σαφείς μεθοδεύσεις το ξεπούλημα του ονόματος.
Η δήλωση Νίμιτς έχει ως εξής: «Μου αρέσει να επισκέπτομαι αρχαιολογικές ανασκαφές. Έχω επισκεφτεί πολλές και είδα αρχαιολογικούς θησαυρούς σε πολλά μέρη της περιοχής και στις δύο εμπλεκόμενες χώρες και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αγαπώ την αρχαιολογία. Θα ενθάρρυνα, λοιπόν, επιπλέον αρχαιολογικές εξελίξεις και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξουν και άλλες ανακαλύψεις για τους αρχαίους Μακεδόνες, οι οποίοι είχαν σημαντική συμβολή στον παγκόσμιο πολιτισμό»!
Η δήλωση συνιστά ξεκάθαρη εθνική προσβολή του Ελληνικού Λαού και της Ιστορίας του, αντιμετωπίστηκε δε, με την υποτελή οπτική η οποία διακατέχει όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις που ασχολήθηκαν με το ζήτημα. Πολλώ δε μάλλον υπό την οπτική της σημερινής Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία έχει από μακρού χρόνου ξεπεράσει το στάδιο της υποτέλειας και έχει εισέλθει στη φάση του ακραίου ραγιαδισμού.
Με απλά λόγια, ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να τρέφει την παραμικρή αυταπάτη επί των διαπραγματεύσεων που λαμβάνουν χώρα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ: όταν ο ίδιος ο απεσταλμένος του γ.γ. του Οργανισμού περιφρονεί επιδεικτικά τα ακλόνητα πολιτισμικά και ιστορικά στοιχεία, τότε καθίσταται σαφές πως η όλη διαδικασία αποτελεί το βασικό βήμα νομιμοποίησης και αναγνώρισης του σφετερισμού εξαρχής του ονόματος Μακεδονία και ακολούθως οποιουδήποτε στοιχείου απορρέει της ελληνικής μακεδονικής ιστορίας (λαός, πολιτισμός, εδάφη).
Εάν όμως είναι φυσιολογικό οι διεθνείς απατεώνες των Σκοπίων και οι υπερατλαντικοί τους πάτρωνες να επιδιώκουν την νομιμοποίηση της ιστορικής διαστρέβλωσης και κλοπής, είναι απορίας άξιο τι είδους συμφέροντα εξυπηρετεί η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και δη το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών υπό τον ανεκδιήγητο Βενιζέλο, ο οποίος βεβαίως δρα με την απόλυτη κάλυψη του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
Η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή επί του ζητήματος παραμένει αμετακίνητη και ακλόνητη: Καμία διαπραγμάτευση με τους σλάβους των Σκοπίων, επί των ανιστόρητων, κωμικοτραγικών και συνεπώς θρασύτατων απαιτήσεών τους. Το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, δεν θα λυθεί από έναν απεσταλμένο του ΟΗΕ που κλείνει σκοπίμως τα μάτια στα αρχαιολογικά ευρήματα τα οποία κραυγάζουν επί χιλιάδες έτη για την ελληνικότητα των Μακεδόνων. Επί της ουσίας, ο Νίμιτς δεν έχει κανένα ζήτημα να επιλύσει. Τούτο έχει λυθεί από τις λόγχες του Ελληνικού Στρατού, τις θυσίες και το αίμα του Ελληνικού Λαού!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.