Αυτή είναι η γενιά του Πολυτεχνείου που κατέστρεψε την Ελλάδα - Γκρεμίστε την!

Γράφει ο Αντίοχος
Σήμερα είναι η γιορτή τους. Και δικαίως πανηγυρίζουν και τη θυμούνται, και την τιμούν. Διότι, χάρη σ’ αυτή την ιστορία έγιναν μεγάλοι και τρανοί, έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν με δέκα μασέλες κι ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να τα τρώνε όλοι μαζί! Όλοι μαζί, εις υγείαν των «κορόιδων»!

Οι «ήρωες»! Αν κοιτάξουμε γύρω μας, ή μάλλον αποπάνω μας, στα ψηλά πατώματα- είναι αυτοί που στέκονται και καμαρώνουν σα γύφτικα σκεπάρνια. Είναι η διαβόητη «γενιά του Πολυτεχνείου»!

Δείτε μέσα στα κόμματα. Γεμάτος ο τόπος από δαύτους. Και στην αριστερά, αλλά και στην ψοφοδεξιά – με τρανό παράδειγμα τον Λαζαρίδη. Ειδικά επί κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, οι μισοί υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και τα τοιαύτα, ήταν… πολυτεχνίτες.
Και στη λεγόμενη «τοπική αυτοδιοίκηση». Ουκ ολίγοι! Και στις τράπεζες – από διευθυντές κι απάνω. Βεεεεβαια… Και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όχι τα υπαλληλάκια με τις τρεις κι εξήντα. Οι αποπάνω… Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις. Και που υπογράφουν τις διάφορες συμβάσεις. Με την ανάλογη μίζα πάντοτε… Και στα ΜΜΕ. Εκεί πια γίνεται πατείς σε πατώ με! Από δαύτους, ελάχιστοι δεν ήταν τότε στο Πολυτεχνείο. Μόνο όσοι ήταν μαθητούδια… Και στο «συνδικαλιστικό κίνημα» (τρομάρα τους…), όλα τα θρεφτάρια από κει μέσα πέρασαν… Από το «ηρωικό» Πολυτεχνείο!


Αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα! Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας! Αυτοί τα έφαγαν όλα! Αυτοί κατοικοεδρεύουν στις Εκάλες και στα Ψυχικά και μας κοιτάνε αφ’ υψηλού! Αυτοί είναι που η χούντα τους άρχισε το ’73! Αυτή την καταραμένη γενιά πρέπει να καταστρέψει πολιτικά η Χρυσή Αυγή για να ιδεί η Ελλάδα και ο λαός της Θεού πρόσωπο! Και να είστε σίγουροι, ότι παρά τις αντιξοότητες και παρά τις παράνομες διώξεις τους, θα το καταφέρει και θα γκρεμίσει τη δικτατορία των διεφθαρμένων! Τη δικτατορία της «γενιάς του Πολυτεχνείου»!



Εθνικισμός

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.