ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΛΙΣΤΑΝ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
 Στη σημερινή Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων και λοιπών… προοδευτικών δυνάμεων, που έχουν κουρελιαστεί το Σύνταγμα και οι νόμοι, όλα γίνονται (εκτός από του σπανού τα γένια…). Για παράδειγμα, νόμιμες συγκεντρώσεις του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας απαγορεύονται, για λόγους… δημοσίας τάξεως. Ενώ παράνομες συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών επιτρέπονται, «με ανοχή Σαμαρά», ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι ακριβώς από τη βουλή!


Έτσι, χθες το βράδυ, περίπου 150 Σύριοι λαθρομετανάστες, συν γυναιξί και τέκνοις, διαδήλωσαν στην Πλατεία Συντάγματος, «απαιτώντας άσυλο, στέγη, φαγητό και δυνατότητα για δουλειά», όπως  μας ενημέρωσαν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»  του «Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών» (πρόκειται για μια ακόμα μετωπική αμερικανοκομμουνιστική-νεοταξίτικη οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ). Σε οποιαδήποτε σοβαρή -έστω και… ολίγον- χώρα του κόσμου λαθρομετανάστες διαδήλωναν ΠΑΡΑΝΟΜΑ (εφόσον το σχετικό περί συναθροίσεων άρθρο του Συντάγματος αναφέρει ρητά ότι δικαίωμα συνάθροισης έχουν μόνο οι Έλληνες…), η αστυνομία θα τους μπουζούριαζε στο λεπτό. Στο μνημονιακό προτεκτοράτο Σαμαροβενιζελιστάν, η αστυνομία τους κοίταγε!

(ΥΓ) 1: Εντάξει, άσυλο και δικαίωμα εργασίας δεν μπορούν να τους δώσουν οι συριζαίοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι». Αλλά γιατί άραγε δεν τους δίνουν στέγη και τροφή; Τόσο φραγκοφονιάδες είναι;


(ΥΓ) 2: Πάλι καλά που εκτός από άσυλο, στέγη, τροφή και δουλειά δε ζήτησαν –κατά το παλιό ανέκδοτο «κι έναν Αφρικανό να τους κάνει αέρα»
ethnikismos

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.