Άρατε πύλας: Ο Αβραμόπουλος προωθεί την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα

Μόνον ως συνειδητή εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού δύναται να χαρακτηριστεί η εντεινόμενη από τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης προσπάθεια να προβληθεί ο επίτροπος Μετανάστευσης Δ. Αβραμόπουλος σε ρόλο χωροφύλακα των συνόρων της Ευρώπης.
Η πραγματικότητα, την οποία αποκρύπτουν από τους Έλληνες, είναι πως ο νέος επίτροπος της Ε.Ε. δεν κάνει τίποτα λιγότερα από το να ασκεί την ίδια κι απαράλλακτη πολιτική των Βρυξελλών, η οποία οδηγεί στην καταστροφή της κοινωνικής δομής και της οικονομίας των χωρών του ευρωπαϊκού νότου. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ο Έλληνας επίτροπος για τη Μετανάστευση έκανε λόγο για πίεση στα σύνορα της Ευρώπης, υποσχόμενος μια «ολιστική αντιμετώπιση» της μετανάστευσης.

Πώς εννοεί όμως την «ολιστική αντιμετώπιση»; Οι δηλώσεις του δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών: «δημιουργία αποθεματικού 20 εκατ. ευρώ που θα προστεθούν στον προϋπολογισμό της Frontex και παροχή 4,4 δισ. ευρώ τα οποία θα δοθούν στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου». Τεράστια δηλαδή ποσά, τα οποία πρόκειται να διατεθούν όχι για την ανακούφιση των εξαθλιωμένων ευρωπαϊκών Λαών της Μεσογείου, αλλά για τη διαμόρφωση των ιδανικότερων δυνατών συνθηκών για τις εκατοντάδες χιλιάδες των ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών!
Αρωγός του Αβραμόπουλου, η ευρωβουλευτής της ψοφοδεξιάς ΝΔ, Ε. Βόζενμπεργκ, η οποία δήλωσε τα εξής ενδεικτικά: «Μην ξεχνάτε ότι σήμερα η μετανάστευση ως πρόβλημα έχει και η ίδια μεταναστεύσει προς τον Βορρά. Οι χώρες της Μεσογείου είναι χώρες διέλευσης, αλλά ο τελικός προορισμός είναι οι χώρες του Βορρά, που ευημερούν. Πρέπει να έχουμε στα πλαίσια της αλληλεγγύης μία κοινή αντιμετώπιση. Όμως η αλληλεγγύη δεν έχει πιεστικό χαρακτήρα. Θα πρέπει να θεσπιστεί ένας τρόπος από την ΕΕ για να υπάρξει ένας πιεστικός μοχλός, για να καταλάβουν τα κράτη-μέλη της Ευρώπης ότι δεν υπάρχει Ευρώπη δύο ταχυτήτων».
Μην περιμένετε βεβαίως να πάρει κάποιος Ευρωπαίος στα σοβαρά τις «νουθεσίες» και τα ευχολόγια της Βόζενμπεργκ. Επί χρόνια άλλωστε ο Ελληνικός Λαός εξαπατάται, ακούγοντας όμορφα παραμύθια περί αναγκαιότητας της αλλαγής της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, η οποία βούλιαξε και συνεχίζει να βουλιάζει την Πατρίδα μας στους λαθροεισβολείς. Το μόνο το οποίο αλλάζει, είναι τα ευρωπαϊκά κονδύλια τα οποία χορηγούνται προκειμένου οι ελληνικές αρχές να δημιουργήσουν ευχάριστες συνθήκες φιλοξενίας στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εισέρχονται. Για την αποτελεσματικότητα δε της Frontex, η εκτόξευση της εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μιλά από μόνη της: επί της ουσίας, ο ρόλος του συγκεκριμένου οργανισμού έγκειται στην παρακολούθηση της εφαρμογής από τις ελληνικές αρχές των εθνοκτόνων συμφωνιών που έχουν υπογράψει οι προδοτικές πολιτικές ηγεσίες της χώρας.

Με πολύ απλά λόγια, όταν ακούτε επαίνους για τον Αβραμόπουλο να ετοιμάζεστε για την υποδοχή χιλιάδων νέων λαθρομεταναστών, έτοιμων να απολαύσουν τα προνόμια της Ε.Ε. στην Ελλάδα. Οι μόλις 700 λαθρομετανάστες που κατέλυσαν με την αρωγή του Πολεμικού Ναυτικού στην Ιεράπετρα, είναι μονάχα προάγγελος της μαζικής εισβολής που έρχεται.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.