Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Παγκόσμιο σοκ !! νέο βίντεο όπου άνδρες του Ισλαμικού Χαλιφάτου αποκεφαλίζουν Αμερικανό όμηρο

Διεθνή αποτροπιασμό προκαλεί το νέο βίντεο όπου άνδρες του Ισλαμικού Χαλιφάτου εμφανίζονται να αποκεφαλίζουν Αμερικανό όμηρο, εργαζόμενο σε οργάνωση παροχής βοήθειας, καθώς και Σύρους στρατιωτικούς, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Πρόκειται για τον Πίτερ Έντουαρντ Κάσιγκ, ο οποίος είχε απαχθεί στη Συρία τον Οκτώβριο του 2013, ενώ ταξίδευε προς την πόλη Ντέιρ Εζούρ ως μέλος της οργάνωσης SERA.


Το υλικό κυκλοφόρησε διαδικτυακά την Κυριακή και αποτυπώνει την εκτέλεση τουλάχιστον 12 ανθρώπων
Ο 26χρονος Αμερικανός είχε υπηρετήσει στον πόλεμο του Ιράκ, ενώ στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην παροχή επείγουσας ιατρικής φροντίδας. Τον Μάιο του 2012 ταξίδεψε στον Λίβανο για να εργαστεί σε νοσοκομεία των συνόρων, βοηθώντας Παλαιστίνιους πρόσφυγες.


Αργότερα το ίδιο έτος ίδρυσε την οργάνωση SERA (Special Emergency Response and Assistance), η οποία δρούσε στον Νότο, κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Η SERA προσέφερε προμήθειες σε στρατόπεδα και συνέδραμε στην εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού στο εσωτερικό της Συρίας, καθώς και στην περίθαλψη αμάχων.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο βίντεο του Ισλαμικού Χαλιφάτου που κατέγραφε τον αποκεφαλισμό του Βρετανού Άλαν Χένιγνκ ολοκληρωνόταν με προειδοποίηση για εκείνον του Κάσιγκ.

Το υλικό κυκλοφόρησε διαδικτυακά την Κυριακή και αποτυπώνει την εκτέλεση τουλάχιστον 12 ανθρώπων, στην πλειονότητά τους μέλη του κυβερνητικού στρατού της Συρίας, ο οποίος υπακούει στις διαταγές του προέδρου της χώρας Μπασάρ Αλ Άσαντ.Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

(Προσοχή! Περιέχει πολύ σκληρές εικόνες)video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


«Στον Ομπάμα, τον σκύλο της Ρώμης, σήμερα σφάζουμε τους στρατιώτες του Μπασάρ, αύριο θα σφάξουμε τους στρατιώτες σου και, με την άδεια του Θεού, θα ολοκληρώσουμε αυτή την τελευταία σταυροφορία» αναφέρει άνδρας ο οποίος στη συνέχεια αποκεφαλίζει έναν εκ των 12.Στο βίντεο διακρίνεται και ένα κεφάλι πεσμένο στο έδαφος, το οποίο φέρεται να ανήκει στον 26χρονο Κάσιγκ.

«Είναι ο Πίτερ Έντουαρντ Κάσιγκ, πολίτης των ΗΠΑ, της χώρας σας, ο Πίτερ που πολέμησε ενάντια σε μουσουλμάνους στο Ιράκ, όπου υπηρέτησε σαν στρατιώτης με τον αμερικανικό στρατό. Δεν έχει πια πολλά να πει» τονίζει ο τζιχαντιστής, σύμφωνα με το δίκτυο Al Jazeera, ενώ έχει κοντά του το άψυχο κεφάλι.
 «Οι πρώην συγκρατούμενοί του μίλησαν γι' αυτόν» καταλήγει.

Βίντεο-σοκ, στο οποίο εμφανίζονται οι τζιχαντιστές να αποκεφαλίζουν τον Βρετανό όμηρο Άλαν Χένινγκ, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...