Η εθνική μας κυριαρχία δεν είναι προς διαπραγμάτευση! Όλες οι ομιλίες με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα μείζονα εθνικά θέματα - ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολουθήστε τις ομιλίες των βουλευτών, ευρωβουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από την εκδήλωση για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την ΑΟΖ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την προσέγγιση Ελλάδος και Ρωσίας.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος έδωσε τον λόγο στον πρώτο ομιλητή, τον Συναγωνιστή Θανάση Κωνσταντίνου. Ο Πρόεδρος του ΑΙΓΙΣ ανέλυσε διαχρονικά την σχέση Ελλάδος και Τουρκίας και την βαρβαρότητα των "καλών" γειτόνων.



Ο εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ, Άγγελος Ιωάννου αναφέρθηκε στο ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος - Κύπρου, εκφράζοντας παράλληλα τις θέσεις των Κυπρίων Εθνικιστών για άμεση διακοπή των προδοτικών συνομιλιών με το ψευδοκράτος.




Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος ανέλυσε το ευαίσθητο θέμα της ελληνικής ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου.



Στην συνέχεια ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός ανέπτυξε το πρόγραμμα του Κινήματος για την αναμόρφωση των Ενόπλων Δυνάμεων.



Ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέλυσε τις θέσεις για ελληνορωσική προσέγγιση και την αναδιάρθρωση του γεωπολιτικού μας χάρτη.



Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος κατέρριψε τον μύθο της ελληνοτουρκικής φιλίας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην προδοτική πολιτική ηγεσία πως η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και την λασπολογία θα συνεχίσει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση και Νίκη!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.