Aπίστευτα πράγματα: Μια ολόκληρη κυβέρνηση "γονατίζει" μπροστά σε έναν τρομοκράτη ληστή!

ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΠΟΥΔΕΣ" ΤΟΥ Ν.ΡΩΜΑΝΟΥ
Μία ακόμα ταπείνωση για την κυβέρνηση: Μετά την τρόϊκα, τώρα αναζητεί και τους γονείς του τρομοκράτη-ληστή Νίκου Ρωμανού για να τους αξηγήσει τη νομοθετική πρωτοβουλία για να ... σπουδάσει ο κακοποιός!
 Οπως εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου: «Βεβαίως κρατούμενοι με αυτήν την ιδιότητα θα πρέπει να τελειώνουν στις σπουδές τους, γι’ αυτό θα καταθέσουμε ρύθμιση όταν επιστρέψει από την Κίνα ο συναρμόδιος υπουργός κ. Λοβέρδος, για παρακολούθηση μαθημάτων δι’ αλληλογραφίας ή εξ αποστάσεως στα πρότυπα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Θα εξασφαλιστούν όλες οι υποδομές, ο φοιτητής-κρατούμενος θα διαβάζει στη φυλακή και θα δίνει εξετάσεις επί της εξεταστέας ύλης, αν έχει απορίες θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους καθηγητές του τηλεφωνικά ή διά ζώσης, και να δίνει εξετάσεις σε ειδικό χώρο στις φυλακές με επιτηρητή καθηγητή, την ίδια ώρα που θα δίνουν εξετάσεις και οι συμφοιτητές του»!

Και μάλιστα ψάχνει και να βρει τους γονείς του, όπως ο ίδιος είπε "Για να τους εξηγήσω τη νομοθετική μας πρωτοβουλία, αλλά δεν τους βρίσκω στο τηλέφωνο"!

Ειδικά για τον Νίκο Ρωμανό, ο κ. Αθανασίου είπε ότι "τα δύο εργαστήρια που έχει στο τρέχον εξάμηνο μπορούν να αντικατασταθούν με εργασίες που θα κάνει μέσα στις φυλακές. Όσον αφορά στο μάθημα της πληροφορικής, θα του δοθεί, όπως σε όλους τους φοιτητές, δωρεάν ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα εγχειρίδια και θα εκπαιδευτεί". Ο κ. Αθανασίου είπε ότι σε περιπτώσεις εργαστηρίων που απαιτείται φυσική παρουσία θα έρθει σε επαφή με τεχνικούς φορείς ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες παρακολούθησής τους".

Είπε κι άλλα απίστευτα:  Εστειλε μήνυμα στους γονείς του Νίκου Ρωμανού να βοηθήσουν ώστε "να μην κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού τους" το οποίο κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερος", ενώ είπε πως ενώ τηλεφώνησαν ζητώντας στο υπουργείο ζητώντας ραντεβού, ο ίδιος τους αναζητεί τηλεφωνικά για να συναντηθούν αλλά δεν κατέστη δυνατό μέχρι στιγμής να τους βρει στα τηλέφωνα που άφησαν!

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας υπουργός Δικαιοσύνης και μια ολόκληρη κυβέρνηση;

Μάλιστα κάλεσε και τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων έχει καλέσει στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει για την υπόθεση του ληστή τρομοκράτη, Νίκου Ρωμανού.

Τα προσχήματα ενός ολόκληρου κράτους που γονατίζει μπροστά στον κατάδικό ληστή τον έσωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά το οποίο απέρριψε το αίτημα του Ρωμανού να κυκλοφορεί ελεύθερος όποτε έχει να δώσει εξετάσεις.

Ο εξευτελισμός είχε ξεκινήσει όταν ... βραβεύθηκε από τον Αθανασίου και τον ΠτΔ Κ.Παπούλια, επειδή πέτυχε στις εξετάσεις των ΤΕΙ!



Ο Νίκος Ρωμανός από το 2009 είχε ήδη προχωρημένες επαφές με το αντάρτικο πόλεως, και από την ανάλυση DNA που έγινε μετά την σύλληψη του στο Βελβεντό Κοζάνης, διαπιστώθηκε πως πήρε μέρος σε εμπρηστική επίθεση αντιεξουσιαστών στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Αγιο Δημήτριο μαζί με μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη για την αποστολή των δεμάτων βομβών.

Στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, ο Ρωμανός και η ομάδα των λοιπών τρομοκρατών χρησιμοποίησαν τρία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο SCORPION, μία ημιαυτόματη καραμπίνα και στα δύο πιστόλια των 9 χλστ (φωτό)!


Ενα κράτος και μια κυβέρνηση που καθημερινά διαψεύδει αυτούς που υποστηρίζουν ότι "Δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και να διαλυθεί περισσότερο"...defencenet.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.